Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: down by law Songtekst: no has beens

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: down by law - no has beens ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no has beens? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van down by law! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van down by law en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no has beens .

Origineel

Sitting in my room Come to take me away Me worry? What problems? I've seen them come And I've seen them go And I feel happy when I don't know I'm so glad I'm seeing you And I know that you will see it through Cause you love your music And I do too 20 years And you're not the same They've all lost their faith But I believe in change and maybe it's silly, But here's a "thank-you" song from me to you And I'll keep listening as long as you stay true So here's a thank you song to you

 

Vertaling

Zittend in mijn kamer Kom je me weghalen Me zorgen maken? Welke problemen? Ik heb ze zien komen En ik heb ze zien gaan En ik voel me gelukkig als ik het niet weet. Ik ben zo blij dat ik jou zie En ik weet dat je het zal doorstaan Want je houdt van je muziek And I do too 20 jaar And you're not the same Ze hebben allemaal hun geloof verloren Maar ik geloof in verandering en misschien is het dom, But here's a "thank-you" song from me to you En ik zal blijven luisteren zolang je trouw blijft Dus hier is een dank-je-wel liedje voor jou