Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: down by law Songtekst: sorry sometimes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: down by law - sorry sometimes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sorry sometimes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van down by law! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van down by law en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sorry sometimes .

Origineel

you're such a sweet girl i'm so sorry when ni lose my cool seems like sometimes i most appreciate that when i'm far way from you and i know that's not how it's supposed to be, o.k. and it's usually not, but somehow it is today you're such a cool girl and i really think that every day and just to prove it's true, i'm dreaming of you when you're a thousand miles away and i know that's just how it's supposed to be, o.k. but i forget when you're close to me i'm sorry sometimes don't build up walls of toughness to protect your self from me i'm still the boy you love, and you're the girl for me those walls are going to fall those walls are going to fall i'm sorry sometimes

 

Vertaling

Je bent zo'n lieve meid. Het spijt me zo als ik mijn kalmte verlies. Het lijkt erop dat ik dat soms het meest waardeer. als ik ver weg van jou ben. en ik weet dat dat niet is hoe... het hoort te zijn, oké. En dat is het meestal ook niet, maar... op een of andere manier is het vandaag. Je bent zo'n toffe meid. en ik denk dat echt elke dag en gewoon om te bewijzen dat het waar is, droom ik van je terwijl je duizend mijl ver weg bent. en ik weet dat dat precies is hoe het hoort te zijn, o.k. Maar ik vergeet wanneer je dicht bij me bent. Het spijt me soms. Bouw geen muren op van hardheid om je te beschermen tegen mij te beschermen. Ik ben nog steeds de jongen van wie je houdt, en jij bent het meisje voor mij. Die muren zullen vallen. Die muren gaan vallen. Het spijt me soms.