Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: down low Songtekst: h i v

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: down low - h i v ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van h i v? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van down low! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van down low en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals h i v .

Origineel

He's crawling through your blood, he's coming through your cells When you don't protect yourself, he strikes you Do you know who he is? It's the H.I.V. Here we go, check it out! Running through your blood, Intervening through your cells, I be your worst nightmare, So you can go and tell, my duty is to take you off this earth, Since your birth, let me tell you how I go to work and how it hurts In the 20th century they invented me, Swallowed many medicine, tackled many vaccines Still standing here on my own and I can't wait to get up in your home I'll destroy your life and even take your wife, So you better think twice before you take that price I'm coming in a midnight creep, watch ya family weep, Slowly putting that ass to sleep I'm much greater as the dominator, you and me one and one I know, I'm the remainder Hopefully I go down in history as a memory, you know my name I'll be the H.I.V.! [Chorus] Somebody please help me, cause I am falling (come on) I'm going down, can't you hear me calling (huh) Can't you see, what's going on with me Oh! I need someone to help me! (I'll be the H.I.V.) Somebody please help me, cause I am falling I'm going down, can't you hear me calling (huh) Can't you see, what's going on with me Oh! I need someone to help me! (I'll be the H.I.V.) Life is born from unprotected sex,life is born, Sharing needles with the next Catch the context as I start to move it on, Listen-up out there to the facts of the song No feeling when I'm coming to your heart, Destroy your whole family just to do my part Can you hear me? Yo! you do, In twenty more seconds I'll be inside of you Slowly see his or her health begins to fall, And sooner to later I hear the phone call, Protect yourself or get you a partner that's true Or I'll be coming yo you, pump it through! Thanks for the media for giving me attention, And while I'm in your mind, I like to mention, diseases of this world are family to me Cause I'll be the one you hate, I'll be the H.I.V.! Somebody please help me, cause I am falling (come on) I'm going down, can't you hear me calling (huh) Can't you see, what's going on with me Oh! I need someone to help me! (I'll be the H.I.V.) [Bridge] Is there anybody out there? Does anybody hear me? Does anybody hear me falling? Is there anybody out there? Oh, can't nobody see? Can't nobody stop me from falling? (I'll be the H.I.V.) [Chorus]

 

Vertaling

Hij kruipt door je bloed, hij komt door je cellen Als je jezelf niet beschermt, slaat hij toe. Weet je wie hij is? Het is de H.I.V. Daar gaan we, kijk maar! Rennend door je bloed, Interveniërend door je cellen, Ik ben je ergste nachtmerrie, Dus je kunt gaan vertellen, dat het mijn plicht is om je van deze aarde te halen, Sinds je geboorte, laat me je vertellen hoe ik naar mijn werk ga en hoe het pijn doet In de 20e eeuw hebben ze mij uitgevonden, vele medicijnen geslikt, vele vaccins aangepakt Nog steeds sta ik hier in m'n eentje en ik kan niet wachten om in je huis te komen Ik zal je leven verwoesten en zelfs je vrouw meenemen, Dus denk twee keer na voor je die prijs neemt. Ik kom in een middernachtelijke griezel, kijk hoe je familie huilt, Langzaam breng ik die kont in slaap. Ik ben veel groter als de dominator, jij en ik één en één Ik weet het, ik ben de rest Hopelijk ga ik de geschiedenis in als een herinnering, je kent mijn naam Ik zal de H.I.V. zijn! [refrein] Iemand help me alsjeblieft, want ik val (kom op) I'm going down, can't you hear me calling (huh) Kan je niet zien, wat er met me aan de hand is Oh! Ik heb iemand nodig om me te helpen! (Ik zal de H.I.V. zijn) Iemand help me alsjeblieft, want ik val I'm going down, can't you hear me calling (huh) Kan je niet zien, wat er met me aan de hand is Oh! Ik heb iemand nodig om me te helpen! (Ik zal de H.I.V. zijn) Leven is geboren uit onbeschermde seks, leven is geboren, Naalden delen met de volgende Vang de context als ik het begin te verplaatsen, Listen-up out there to the facts of the song No feeling when I'm coming to your heart, Vernietig je hele familie alleen om mijn deel te doen Kun je me horen? Ja, dat doe je, Over nog twintig seconden zit ik in je Langzaam zie zijn of haar gezondheid beginnen te dalen, En vroeg of laat hoor ik het telefoontje, Bescherm jezelf of zoek een partner die waar is Of ik kom achter je aan, pomp het door! Bedankt voor de media om me aandacht te geven, En terwijl ik in je gedachten ben, wil ik graag zeggen, dat ziektes van deze wereld familie van me zijn Want ik zal degene zijn die je haat, ik zal de H.I.V. zijn! Somebody please help me, cause I am falling (come on) I'm going down, can't you hear me calling (huh) Kun je niet zien, wat er met me aan de hand is? Oh! Ik heb iemand nodig om me te helpen! (Ik zal de H.I.V. zijn) [Bridge] Is er iemand daarbuiten? Hoort iemand mij? Hoort iemand me vallen? Is daar iemand? Oh, kan niemand me zien? Kan niemand me stoppen met vallen? (Ik zal de H.I.V. zijn) [Chorus]