Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: down with webster Songtekst: so cold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: down with webster - so cold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so cold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van down with webster! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van down with webster en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so cold .

Origineel

Pat: You're so cold. Whatever you do you're laying misery upon me. Let me be, be, be, be. x2 Bucky: It feels like it's winter when I'm with you, And there ain't no other seasons. Rain of the ice queen. Snowfall, freezing. Still the way you work, It's got me working on the weekend. I was treading water, Now I'm frozen in the deep end. You thaw me out when you're lonely on a Friday. Looking at my profile, Coming at me sideways. Used to have my back, Now I get the cold shoulder. You was hot as hell, Until hell froze over. Pat: You're so cold. Whatever you do you're laying misery upon me. Let me be, be, be, be. x2 Cam: Wait a minute, Hold up. Second time, Let me get this right. I came to live my life tonight, You only live to fight. Well I'm not leaving with you, I'm just leaving outright. This is no duet, Cause me and you could never sound right My business is booming now, But I'm looking to downsize. Every night I look at you, And all I see are downsides. But still your name's coming up, And I wish I didn't give a f**k. You know that I never thought that it would be this way. You're hoping that I freeze when I see your face. x2 You're so cold. Whatever you do you're laying misery upon me. Let me be, be, be, be. I'm going down, down, with you, Down, down, down, with you, Down, down, down, with you, down. Whatever you do I'm going... x3 Let me be, be, be, be. You know that I never thought that it would be this way. You're hoping that I freeze when I see your face. x2 I'm going down, down, with you, Down, down, down, with you, Down, down, down, with you, down. Whatever you do I'm going... x2 Let me be, be, be, be. You're so cold. Whatever you do you're laying misery upon me. Let me be, be, be, be. x2

 

Vertaling

Pat: Je bent zo koud. Wat je ook doet, je legt ellende op me. Laat me zijn, zijn, zijn, zijn. x2 Bucky: Het voelt alsof het winter is als ik bij jou ben, En er zijn geen andere seizoenen. Regen van de ijskoningin. Sneeuwval, bevriezing. Nog steeds de manier waarop je werkt, Het laat me werken in het weekend. Ik was aan het watertrappelen, Nu ben ik bevroren in het diepe. Je ontdooit me als je eenzaam bent op een vrijdag. Kijkend naar mijn profiel, Komt zijwaarts naar me toe. Vroeger had je mijn rug, Nu krijg ik de koude schouder. Je was zo heet als de hel, Tot de hel bevroor. Pat: Je bent zo koud. Wat je ook doet, je legt ellende op mij. Laat me zijn, zijn, zijn, zijn. x2 Cam: Wacht een minuutje, Wacht even. Tweede keer, Laat me dit goed begrijpen. Ik kwam om mijn leven te leven vanavond, Jij leeft alleen om te vechten. Nou, ik ga niet weg met jou, Ik ga gewoon weg. Dit is geen duet, Want jij en ik kunnen nooit goed klinken Mijn bedrijf is booming nu, Maar ik ben op zoek om te bezuinigen. Elke avond kijk ik naar jou, En alles wat ik zie zijn nadelen. Maar nog steeds komt je naam naar boven, En ik wou dat het me geen reet kon schelen. Je weet dat ik nooit gedacht had dat het zo zou zijn. Je hoopt dat ik verstijf als ik je gezicht zie. x2 Je bent zo koud. Wat je ook doet, je legt ellende op me. Laat me zijn, zijn, zijn, zijn. Ik ga naar beneden, naar beneden, met jou, Naar beneden, naar beneden, naar beneden, met jou, Beneden, beneden, beneden, met jou, beneden. Wat je ook doet, ik ga... x3 Laat me zijn, zijn, zijn, zijn. Je weet dat ik nooit gedacht had dat het zo zou zijn. Je hoopt dat ik verstijf als ik je gezicht zie. x2 Ik ga naar beneden, naar beneden, met jou, Beneden, beneden, beneden, met jou, Beneden, beneden, beneden, met jou, beneden. Wat je ook doet, ik ga... x2 Laat me zijn, zijn, zijn, zijn. Je bent zo koud. Wat je ook doet je legt ellende op mij. Laat me zijn, zijn, zijn, zijn. x2