Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doyle lawson and quicksilver Songtekst: just loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doyle lawson and quicksilver - just loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doyle lawson and quicksilver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doyle lawson and quicksilver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just loving you .

Origineel

Lovin' you, lovin' you, Seems that's all I ever want to do You went and turned your back on me I packed my bags and had to leave I can't believe I'm still in love with you The hardest thing I've tried to do Is try and keep from loving you I don't think it's ever gonna be You have got my heart and soul Wish that you were mine to hold Even though I know you don't love me I close my eyes and all I see Are memories of when you loved me Your heart is locked, and I don't have the key So I'll keep tryin' to forget Maybe some day time will let My heart heal and once again be free

 

Vertaling

Van je houden, van je houden, Het lijkt erop dat dat alles is wat ik ooit wil doen Je ging en keerde me de rug toe I packed my bags and had to leave Ik kan niet geloven dat ik nog steeds verliefd op je ben Het moeilijkste wat ik heb geprobeerd te doen is proberen niet van je te houden Ik denk niet dat het ooit zo zal zijn Je hebt mijn hart en ziel Ik wou dat je van mij was om vast te houden Ook al weet ik dat je niet van me houdt Ik sluit mijn ogen en alles wat ik zie zijn herinneringen van toen je van me hield Je hart zit op slot, en ik heb de sleutel niet Dus ik zal blijven proberen het te vergeten Misschien zal de tijd op een dag mijn hart helen en weer vrij zijn