Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr alban Songtekst: it s my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr alban - it s my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr alban! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr alban en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s my life .

Origineel

It's my life, take it or leave it Set me free, what's that crap papa-know-it-all? I got my own life, you got your own life Live your own life and set me free Mind your business and leave my business You know everything papa-know-it-all Very little knowledge is dangerous Stop bugging me, stop bothering me Stop bugging me, stop fussing me Stop fighting me stop yelling me, it's my life It's my life (it's my life, my worries) It's my life (it's my life, my problems) It's my life (it's my life, my worries) It's my life (it's my life, my problems) It's my life, do you understand? I live the way I want to live I make decisions day and night Show me signs and good examples Stop telling me how to run your business Take a trip to east and west You find that you don't know anything Every's getting tired of you Sometimes you have to look and listen You can even learn from me Little knowledge is dangerous, it's my life It's my life (it's my life, my worries) It's my life (it's my life, my problems) It's my life (it's my life, my worries) It's my life (it's my life, my problems) It's my life, set me free So you bed, so you lie What you see is what you get Listen to people and sort things out Things I do I do them no more Things I say I say them no more Changes come once in life Stop bugging me, stop bothering me Stop bugging me, stop fussing me Stop fighting me, stop yelling me Stop telling me, stop seeing me, it's my life It's my life (it's my life, my worries) It's my life (it's my life, my problems) It's my life (it's my life, my worries) It's my life (it's my life, my problems) It's my life (it's my life) It's my life (it's my life) It's my life (oh, oh, oh) It's my life It's my life (stop bugging me, stop bothering me) It's my life (stop fussing me, stop yelling at me) It's my life (it's my life) It's my life (it's my life) It's my life (stop bugging me, stop bothering me) It's my life (stop fussing me, stop yelling at me) It's my life (it's my life) It's my life

 

Vertaling

Het is mijn leven, neem het of laat het Laat me vrij, wat is die onzin papa-weet-het-allemaal? Ik heb mijn eigen leven, jij hebt je eigen leven Leef je eigen leven en laat mij vrij Bemoei je met je eigen zaken en laat mij met rust Jij weet alles, papa-weet-het-allemaal. Weinig kennis is gevaarlijk. Val me niet lastig, val me niet lastig Stop met me lastig te vallen, stop met me lastig te vallen Stop met tegen me te vechten stop met schreeuwen, het is mijn leven Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn zorgen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn problemen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn zorgen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn problemen) Het is mijn leven, begrijp je? Ik leef zoals ik wil leven Ik neem dag en nacht beslissingen Toon me tekens en goede voorbeelden Stop met me te vertellen hoe ik mijn zaken moet runnen Maak een reis naar oost en west Je komt erachter dat je niets weet Iedereen wordt moe van jou Soms moet je kijken en luisteren Je kunt zelfs van mij leren. Weinig kennis is gevaarlijk, het is mijn leven Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn zorgen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn problemen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn zorgen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn problemen) Het is mijn leven, set me free Zo lig je in bed, zo lig je Wat je ziet is wat je krijgt Luister naar mensen en zoek dingen uit Dingen die ik doe, doe ik niet meer Dingen die ik zeg, zeg ik niet meer Veranderingen komen een keer in het leven Stop met me lastig te vallen, stop met me lastig te vallen Stop met me lastig te vallen, stop met me lastig te vallen Stop met tegen me te vechten, stop met tegen me te schreeuwen Stop met me te vertellen, stop met me te zien, het is mijn leven Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn zorgen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn problemen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn zorgen) Het is mijn leven (het is mijn leven, mijn problemen) Het is mijn leven (het is mijn leven) It's my life (het is mijn leven) It's my life (oh, oh, oh) It's my life It's my life (stop met me lastig te vallen, stop met me lastig te vallen) Het is mijn leven (stop met me lastig te vallen, stop met tegen me te schreeuwen) It's my life (het is mijn leven) Het is mijn leven (het is mijn leven) Het is mijn leven (stop met me lastig te vallen, stop met me lastig te vallen) Het is mijn leven (stop met me lastig te vallen, stop met tegen me te schreeuwen) Het is mijn leven (het is mijn leven) It's my life