Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr alban Songtekst: this time i m free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr alban - this time i m free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this time i m free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr alban! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr alban en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this time i m free .

Origineel

Freedom Free the man I want to feel so free I want to feel so free This time I'm free This time I'm free to do what I want This time I'm free This time I'm free to do what I want Free up mother land We go free Africa Come follow me Free up mother land We go free Africa Free up the hungry youths In the place Ruwanda Freedom is a right and it's no privilege Come follow me Freedom is a right and it's no privilege We callin' on the juntas all over the place Come follow me Free up jah people in dis unity I mean freedom of speech I want to feel so free I want to feel so free This time I'm free This time I'm free to do what I want This time I'm free This time I'm free to do what I want Free them from mental slavery This sound skalle is call freedom Come follow me This sound skalle is call freedom Free up the people a mi say Free up the land Come follow me Free up the people a mi say Free up the land Anything we own is our own thing A mi say anything Mi own is our own thing Don't you mix up what we have and Don't you mix up what we have Freedom is a right I want to feel so free I want to feel so free This time I'm free This time I'm free to do what I want This time I'm free This time I'm free to do what I want This sound Skalle is call freedom This sound Skalle is call freedom Come follow me I mean Ruwanda The north The south The east The west And even within my surroundings Nobody is free I want to feel so free I want to feel so free This time I'm free This time I'm free to do what I want This time I'm free This time I'm free to do what I want This time I'm free Free the man This time I'm free Free the man This time I'm free Free the man This time I'm free Free them your bloodclot

 

Vertaling

Vrijheid Bevrijd de man Ik wil me zo vrij voelen Ik wil me zo vrij voelen Deze keer ben ik vrij Deze keer ben ik vrij om te doen wat ik wil Nu ben ik vrij Nu ben ik vrij om te doen wat ik wil Bevrijd moederland We gaan vrij Afrika Volg mij Maak Moederland vrij We gaan vrij Afrika Bevrijd de hongerige jongeren In de plaats Ruwanda Vrijheid is een recht en geen voorrecht. Volg mij. Vrijheid is een recht en geen voorrecht We roepen de juntas overal op. Volg mij. Bevrijd jah mensen in deze eenheid Ik bedoel vrijheid van meningsuiting. Ik wil me zo vrij voelen Ik wil me zo vrij voelen Deze keer ben ik vrij Deze keer ben ik vrij om te doen wat ik wil Nu ben ik vrij Nu ben ik vrij om te doen wat ik wil Bevrijd ze van mentale slavernij Dit geluid heet vrijheid Kom mij volgen Dit geluid heet vrijheid Bevrijd de mensen, zeg ik. Bevrijd het land. Kom volg mij Bevrijd het volk, zeg ik. Bevrijd het land. Alles wat we bezitten is ons eigen ding Ik zeg dat alles Alles wat ik bezit is van ons. Haal niet door elkaar wat we hebben en Haal niet door elkaar wat we hebben. Vrijheid is een recht Ik wil me zo vrij voelen Ik wil me zo vrij voelen Nu ben ik vrij Deze keer ben ik vrij om te doen wat ik wil Deze keer ben ik vrij Deze keer ben ik vrij om te doen wat ik wil Dit geluid dat Skalle vrijheid noemt Dit geluid, Skalle, is vrijheid. Kom mij volgen. Ik bedoel Ruwanda. Het noorden. Het zuiden. Het oosten. Het westen En zelfs in mijn omgeving Niemand is vrij Ik wil me zo vrij voelen Ik wil me zo vrij voelen Nu ben ik vrij Deze keer ben ik vrij om te doen wat ik wil Nu ben ik vrij Nu ben ik vrij om te doen wat ik wil Nu ben ik vrij Bevrijd de man Deze keer ben ik vrij Bevrijd de man This time I'm free Bevrijd de man This time I'm free Bevrijd ze van je bloedklonter