Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr buzzard s original savannah band Songtekst: sunshower

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr buzzard s original savannah band - sunshower ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunshower? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr buzzard s original savannah band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr buzzard s original savannah band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunshower .

Origineel

Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby When my eyes went out to you I made up my mind That every little thing I do Be designed to glorify you Ooh, my whole life through I've been walking in the rain Until that day, I chanced on you And the sun came pouring down too Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Ooh, a passing word from you Makes my day worthwhile It takes all of my deadened dooms On a ride to a faraway moon On the dark and troubled sea You gave me the light And now I'm sailing so fast and free Leaving stormy skies behind me Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you Sunshower, got me by the hour Wanting you Sunshower, just a sign of the power Of loving you Sunshower, got me by the hour Wanting you

 

Vertaling

Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby When my eyes went out to you I made up my mind Dat elk klein ding dat ik doe ontworpen moet zijn om U te verheerlijken Ooh, my whole life through heb ik in de regen gelopen Tot die dag, dat ik jou tegenkwam En de zon kwam ook naar beneden Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Ooh, een voorbijgaand woord van jou Maakt mijn dag de moeite waard It takes all of my deadened dooms Op een rit naar een verre maan Op de donkere en onrustige zee You gave me the light En nu zeil ik zo snel en vrij Stormachtige luchten achter me latend Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you, oh, baby Sunshower, got me by the hour Wanting you, oh, baby Sunshower, just a sign of the power Of loving you Sunshower, got me by the hour Wanting you Sunshower, just a sign of the power Of loving you Sunshower, got me by the hour Wanting you