Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr. dre Songtekst: it’s all on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr. dre - it’s all on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s all on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr. dre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr. dre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s all on me .

Origineel

[Produced by Dr. Dre & Bink] [Intro: Dr. Dre] Family problems, it ain't easy handling those needs (Sometimes you gotta do what you gotta do) Baby mama drama, I just need a little time to go to sleep (Damn, only if I had a little time for me) Record company motherfuckers asking me when I'm gonna release (I'm under pressure homie, so much pressure on me) And my homies on my back About me helping them get up off them streets (I mean what the fuck?) [Hook: Justus & (BJ The Chicago Kid)] And it all falls back on me (I said it all falls down) Sometimes, somehow, it all falls back on me (Somehow it always fall back on me) No matter where we are, no matter what we doing, it's on me (No matter where we are it's on me) If it was up to you that's just the way it's always gon' be (Listen to me) [Verse 1: Dr. Dre] It's kind of funny how they fall back on me I used to never get a call back, homie Before the money they didn't see me Like it's dark and it's all black, homie But now they switching cause the card black, homie It wasn't always that way, we was recording on the 4-track, homie New apartment, no fridge, no mattress, no table, no cable And all I hear is my girl in my ear And this nigga Eazy asking for his car back, homie I would've never saw this happening from that far back, homie What it came to be, would have never believed Living the life I lived in C-P-T A motherfucking dream to reality is what you call that, homie Yeah, it was something to me No eat, no sleep, wasn't nothing to me Can't always be how you want it to be And I'm the one that they looking up to Fuck they expecting from me? [Hook: Justus & (BJ The Chicago Kid)] And it all falls back on me (I said it all falls down) Sometimes, somehow, it all falls back on me (Somehow it always fall back on me) No matter where we are, no matter what we doing, it's on me (No matter where we are it's on me) If it was up to you that's just the way it's always gon' be (Listen to me) [Verse 2: Dr. Dre] That's just the way it is, and how it always was DJing parties in my neighborhood just for the love Dope dealers overtipping and bitches stripping And any minute niggas'll start tripping and start shooting shit On any given day I'm like "what the fuck?" Face down on the pavement with the billy clubs Took that feeling to the studio and cued it up And now it's "Fuck the Police" all up in the club Now it's '91 and Snoop Dogg came to visit and was like "What up cuz? Let me show you what this chronic like" Couldn't help myself, just had to dip into that chronic life And then that night came in when that nigga Knight came in (Woo!) This one of those dreams you don't wake up from Then again, you don't sleep if you come from where I come from Where the sun shines and they bust nines, no 9 plus 1-1 When they run up on your school bus with a tool tucked You might learn something [Hook: Justus & (BJ The Chicago Kid)] And it all falls back on me Somehow, it all falls back on me No matter where we are, no matter what we doing, it's on me If it was up to you that's just the way it's always gon' be

 

Vertaling

[Geproduceerd door Dr. Dre & Bink] [Intro: Dr. Dre] Familie problemen, het is niet makkelijk om daar mee om te gaan (Soms moet je doen wat je moet doen) Baby mama drama, Ik heb gewoon een beetje tijd nodig om te gaan slapen (Damn, only if I had a little time for me) Record company motherfuckers asking me when I'm gonna release (Ik sta onder druk homie, zo veel druk op mij) And my homies on my back Over dat ik ze help om van de straat af te komen. (I mean what the fuck?) [Hook: Justus & (BJ The Chicago Kid)] And it all falls back on me (I said it all falls down) Sometimes, somehow, it all falls back on me (Somehow it always fall back on me) Het maakt niet uit waar we zijn, het maakt niet uit wat we doen, het is op mij (Het maakt niet uit waar we zijn het is op mij) If it was up to you that's just the way it's always gon' be (Luister naar me) [Verse 1: Dr. Dre] It's kind of funny how they fall back on me Vroeger werd ik nooit teruggebeld, homie Before the money they didn't see me Like it's dark and it's all black, homie But now they switching cause the card black, homie Het was niet altijd zo, we namen op de 4-track op, homie Nieuw appartement, geen koelkast, geen matras, geen tafel, geen kabel En alles wat ik hoor is mijn meisje in mijn oor En die neger Eazy vraagt zijn auto terug, homie Ik had dit nooit zien gebeuren van zo ver terug, homie Wat het geworden is, zou ik nooit geloofd hebben Leven zoals ik leefde in C-P-T Van droom naar werkelijkheid, noem je dat, homie. Ja, het was me wat Geen eten, geen slaap, was niet niets voor mij Het kan niet altijd zijn hoe je wilt dat het is En ik ben degene waar ze naar opkijken. Wat verwachten ze van mij? [Hook: Justus & (BJ The Chicago Kid)] And it all falls back on me (I said it all falls down) Sometimes, somehow, it all falls back on me (Somehow it always fall back on me) No matter where we are, no matter what we doing, it's on me (Het maakt niet uit waar we zijn het is op mij) If it was up to you that's just the way it's always gon' be (Luister naar me) [Verse 2: Dr. Dre] Dat is gewoon zoals het is, en hoe het altijd was DJ-feesten in mijn buurt gewoon voor de liefde Dope dealers geven te veel en wijven strippen En elk moment beginnen niggas te trippen en te schieten Op een willekeurige dag heb ik zoiets van "what the fuck?" Face down on the pavement with the billy clubs Nam dat gevoel mee naar de studio en cued het op En nu is het "Fuck the Police" helemaal in de club Nu is het '91 en Snoop Dogg kwam op bezoek en was als. "What up cuz? Ik zal je laten zien hoe dit klinkt. Ik kon het niet helpen, ik moest gewoon in dat chronische leven duiken. And then that night came in when that nigga Knight came in Dit is een van die dromen waar je niet wakker van wordt. Aan de andere kant, je slaapt niet als je komt waar ik vandaan kom. Waar de zon schijnt en ze negens breken, geen 9 plus 1-1 Als ze op je schoolbus rijden met een stuk gereedschap in hun handen Je zou iets kunnen leren [Hook: Justus & (BJ The Chicago Kid)] And it all falls back on me Somehow, it all falls back on me No matter where we are, no matter what we doing, it's on me If it was up to you that's just the way it's always gon' be