Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: all my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - all my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all my love .

Origineel

Well well well I thought i heard it raining All my love trouble in my mind Lay awake all night Till the morning light came shining through the blind Well well well How long did money hold you If all my love can't keep you by my side Everything you need lying at your feet And you won't be satisfied Big bell ring Somebody gotta go now Rolling slow drivers dressed in black As they passin' through start to think of you And all my lovees back All my love Gone but not forgotten Hate you now when i think of what you've done I can't fool myself using someone else You're the only one

 

Vertaling

Nou nou nou Ik dacht dat ik het hoorde regenen Al mijn liefdesproblemen in mijn gedachten De hele nacht wakker liggen Tot het ochtendlicht door de blinden scheen Nou nou nou Hoe lang hield je geld vast Als al mijn liefde je niet aan mijn zijde kan houden Alles wat je nodig hebt ligt aan je voeten En u zult niet tevreden zijn Grote bel gaat Iemand moet nu gaan Rollende langzame chauffeurs in het zwart gekleed Terwijl ze passeren, beginnen ze aan je te denken En al mijn liefdes terug Al mijn liefde Weg maar niet vergeten Ik haat je nu als ik denk aan wat je hebt gedaan Ik kan mezelf niet voor de gek houden door iemand anders te gebruiken Je bent de enige