Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: another man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - another man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another man .

Origineel

(wilko johnson) I'm an easy going kind of man I really am But I can tell there's trouble close at hand You know I can Heard your name in town You've been walking round Acting like a clown Then I'll understand That you've got Another man (8 x) You can stay out anytime at night Do what you like Evene spoiling for a fight But thats alright I keep my cool before But I just can't take no more When I hear my best friend talking behind his hand All about Another man (8 x) - guitar break - I know you can rock me on the floor Til I get sore But just one of those little smiles of yours And I want more You got plenty of the things your daddy loves But there's one thing that you've got that I just won't stand I'm talking about Another man (7 x) Another man Another man Another man

 

Vertaling

(wilko johnson) Ik ben een gemakkelijke man ik ben echt Maar ik zie dat er problemen in de buurt zijn Je weet dat ik het kan Hoorde je naam in de stad Je loopt rond Gedraagt ??zich als een clown Dan begrijp ik het Dat heb je Een andere man (8 x) Je kunt 's nachts altijd buiten blijven Doe wat je leuk vindt Evene verwend voor een gevecht Maar dat is oké Ik hou het eerder koel Maar ik kan er gewoon niet meer tegen Als ik mijn beste vriend achter zijn hand hoor praten Alles over Een andere man (8 x) - gitaar pauze - Ik weet dat je me op de grond kunt wiegen Tot ik pijn krijg Maar slechts een van die kleine glimlachjes van jou En ik wil meer Je hebt genoeg dingen waar je vader van houdt Maar er is één ding dat je hebt dat ik gewoon niet zal uitstaan ik heb het over Een andere man (7 x) Een andere man Een andere man Een andere man