Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: break these chains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - break these chains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break these chains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break these chains .

Origineel

(taylor rhodes/jeff ross) I just want to seek your love And you to call my name But I'm tied to another heart Like a ball and chain Shackled to a touch That's as cold as steel And all I need is for you to say to me That our love is real to break these chains I don't wanna go back - no Just to know you love me would break these chains I don't wanna go back - no She and I will never be the same So break these chains You have opened my eyes And I've finally seen Love turns to a tie that binds when it's judgemeny day She is not my lover She's just a prison door Say the words you know will turn me loose I can't take this pain no more Break these chains I don't wanna go back - no Just to know you love me would break these chains I don't wanna go back - no She and I will never be the same So break these chains Straps so tight they're cutting me Cuts so deep they make my heart bleed Only you could set me free All it takes is your touch To break these chains - guitar solo - I don't wanna go back - no Just to know you love me would break these chains I don't wanna go back - no She and I will never be the same I don't wanna go back - no Just to know you love me would break these chains I don't wanna go back - no She and I will never never be the same Oh lord - break these chains Never never never never never going back I don't wanna go back - no Oh lord - break these chains

 

Vertaling

(taylor rhodes / jeff ross) Ik wil gewoon je liefde zoeken En jij roept mijn naam Maar ik ben verbonden met een ander hart Als een bal en ketting Geketend aan een aanraking Dat is zo koud als staal En het enige wat ik nodig heb, is dat je tegen me zegt Dat onze liefde echt is om deze kettingen te breken Ik wil niet terug - nee Gewoon weten dat je van me houdt, zou deze kettingen breken Ik wil niet terug - nee Zij en ik zullen nooit meer hetzelfde zijn Dus breek deze kettingen Je hebt mijn ogen geopend En ik heb eindelijk gezien Liefde verandert in een stropdas die bindt als het een oordeelsdag is Ze is niet mijn minnaar Ze is gewoon een gevangenisdeur Zeg de woorden waarvan je weet dat ze me zullen loslaten Ik kan deze pijn niet meer verdragen Breek deze kettingen Ik wil niet terug - nee Gewoon weten dat je van me houdt, zou deze kettingen breken Ik wil niet terug - nee Zij en ik zullen nooit meer hetzelfde zijn Dus breek deze kettingen Riemen zo strak dat ze me snijden Snijdt zo diep dat ze mijn hart doen bloeden Alleen jij kon me vrijlaten Het enige dat nodig is, is uw aanraking Om deze ketens te breken - gitaar solo - Ik wil niet terug - nee Gewoon weten dat je van me houdt, zou deze kettingen breken Ik wil niet terug - nee Zij en ik zullen nooit meer hetzelfde zijn Ik wil niet terug - nee Gewoon weten dat je van me houdt, zou deze kettingen breken Ik wil niet terug - nee Zij en ik zullen nooit meer dezelfde zijn Oh heer - breek deze kettingen Nooit nooit nooit nooit nooit teruggaan Ik wil niet terug - nee Oh heer - breek deze kettingen