Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: hit git split

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - hit git split ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hit git split? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hit git split .

Origineel

(young jessie) (modern music music publ. co. ltd.) Hit, git and split, I'ming back home to you Hit, git and split, I'ming back home to you There's nobody here gonna take the place of you I got the blues, my baby's not here with me I got the blues, my baby's not here with me She's a little bitty chick and I'm never gonna let her be Hit, git and split, I'ming back home to you Hit, git and split, I'ming back home to you There's nobody here gonna take the place of you

 

Vertaling

(jonge jessie) (moderne muziek muziek publ. co. ltd.) Hit, git en split, ik ga terug naar huis Hit, git en split, ik ga terug naar huis Niemand zal hier de plaats van jou innemen Ik heb de blues, mijn baby is niet hier bij mij Ik heb de blues, mijn baby is niet hier bij mij Ze is een kleine meid en ik laat haar nooit met rust Hit, git en split, ik ga terug naar huis Hit, git en split, ik ga terug naar huis Niemand zal hier de plaats van jou innemen