Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: i can tell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - i can tell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can tell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can tell .

Origineel

I can tell cause it's plain to see I can tell the way you look at me The way that you smile when you hold my hand I know pretty baby cause I understand [Chorus] I can tell I can tell I know you don't love me no more Gonna tell your mama Gonna tell your papa too Just what more can a good man do You been running round with joey brown I know pretty baby that you put me down [Chorus] I called you up on the phone Strange voice tells me you're not at home Your mama told me you know you can wait When you show up you know your draggin' real late [Chorus]

 

Vertaling

Ik kan het zien omdat het duidelijk te zien is Ik kan zien hoe je naar me kijkt De manier waarop je lacht als je mijn hand vasthoudt Ik ken een mooie baby, want ik begrijp het [Refrein] ik kan zeggen ik kan zeggen Ik weet dat je niet meer van me houdt Ga het je moeder vertellen Ik ga het je papa ook vertellen Wat kan een goede man nog meer doen? Je liep met Joey Brown rond Ik weet het mooie schatje dat je me neerzet [Refrein] Ik heb je gebeld Een vreemde stem vertelt me ??dat je niet thuis bent Je moeder zei dat je weet dat je kunt wachten Als je komt opdagen, weet je dat je pas heel laat sleept [Refrein]