Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: matchbox

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - matchbox ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van matchbox? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals matchbox .

Origineel

(trad., arr. dr feelgood) Well, I'm sittin' here wonderin' With matchbox on my clothes I'm sittin' here watchin' With a matchbox on my toes I ain't got no matches but I got a long way to go Let me be your main man Till your side trackes Let me be your main man Till your side trackes When your sound track get here Tell 'em what your main man's done Well, I want to be your side track Till your main linees Well, I'll be your side track Till your main linees When your main line get here Tell 'em what your side track has done

 

Vertaling

(trad., arr. dr. goed voelen) Nou, ik zit hier en vraag me af Met luciferdoosje op mijn kleren Ik zit hier te kijken Met een luciferdoosje op mijn tenen Ik heb geen lucifers, maar Ik heb nog een lange weg te gaan Laat me je belangrijkste man zijn Tot je zijsporen Laat me je belangrijkste man zijn Tot je zijsporen Als je soundtrack hier komt Vertel ze wat je hoofdman heeft gedaan Nou, ik wil je zijspoor zijn Tot je hoofdlijnen Nou, ik zal je zijspoor zijn Tot je hoofdlijnen Wanneer uw hoofdlijn hier komt Vertel ze wat je zijspoor heeft gedaan