Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: nothin shakin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - nothin shakin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothin shakin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothin shakin .

Origineel

I'm finding out what love is all about Every day at three when school lets out I'll see my baby I get weak in the knees There's nothin' shakin' but the leaves on the trees Why must she be such a dog gone tease There's nothin' shakin' but the leaves on the trees We meet the gang and go to Rockin' Joe's The cats are stomping on their heels and toes I grab my baby try and give her a squeeze There's nothin' shakin' but the leaves on the trees My daddy told me there be times like these There's nothin' shakin' but the leaves on the trees She's got a way that makes me act like a fool Spends my money then she treats me cruel I'm beggin' for her kisses on bended knees Give me some lovin' baby please please please I keep trying hard to make her mine Some day the wind will blow the sun will shine Until the time she puts my heart at ease There's nothin' shakin' but the leaves on the trees She lock my heart and throw away the key There's nothin' shakin' but the leaves on the trees She's got a way that makes me act like a fool Spends my money then she treats me cruel I'm beggin' for her kisses on bended knees Give me some lovin' please please please

 

Vertaling

Ik ontdek waar liefde om draait Elke dag om drie uur als de school uitkomt Ik zie mijn baby, ik word zwak in de knieën Er is niets anders dan de bladeren aan de bomen Waarom moet ze zo'n hond zijn die plaagt? Er is niets anders dan de bladeren aan de bomen We ontmoeten de bende en gaan naar Rockin 'Joe's De katten stampen op hun hielen en tenen Ik pak mijn baby en probeer haar even te knijpen Er is niets anders dan de bladeren aan de bomen Mijn vader vertelde me dat er zulke tijden zijn Er is niets anders dan de bladeren aan de bomen Ze heeft een manier waardoor ik me als een dwaas gedraag Geeft mijn geld uit, dan behandelt ze me wreed Ik smeek om haar kussen op gebogen knieën Geef me alsjeblieft een liefdevolle baby alsjeblieft alsjeblieft Ik blijf haar best doen om haar de mijne te maken Op een dag zal de wind waaien, de zon zal schijnen Totdat ze mijn hart op mijn gemak stelt Er is niets anders dan de bladeren aan de bomen Ze sluit mijn hart en gooit de sleutel weg Er is niets anders dan de bladeren aan de bomen Ze heeft een manier waardoor ik me als een dwaas gedraag Geeft mijn geld uit, dan behandelt ze me wreed Ik smeek om haar kussen op gebogen knieën Geef me alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft