Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: she does it right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - she does it right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she does it right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she does it right .

Origineel

(wilko johnson) If there's something that I like It's the way that woman walks And if there's something I like better It's the way she baby talks She does it right She does it right She works hard every night just to make me feel alright She told me not to worry And there ain't a single trouble in sight I said you you ought to see her jerk You ought to see her walk on the floor And when she gets back to her seat Mmh all the people cry for more She does it right She does it right She works hard every night just to make me feel alright She told me not to worry And there ain't a single trouble in sight I said I'd give her anything That her little heart desires Anything she wants Just to keep her by my side (/satisfied) She does it right She does it right She works hard every night just to make me feel alright She told me not to worry And there ain't a single trouble in sight If there's something that I like It's the way that woman walks And if there's something I like better It's the way she baby talks She does it right She does it right She works hard every night just to make me feel alright She told me not to worry And there ain't a single trouble in sight She does it right (8 x)

 

Vertaling

(wilko johnson) Als er iets is dat ik leuk vind Het is de manier waarop een vrouw loopt En als er iets is dat ik beter vind Het is de manier waarop ze praat Ze doet het goed Ze doet het goed Ze werkt elke avond hard om me een goed gevoel te geven Ze zei dat ik me geen zorgen moest maken En er is geen enkel probleem te zien Ik zei dat je haar eikel moest zien Je zou haar op de grond moeten zien lopen En als ze weer op haar stoel komt Mmh, alle mensen huilen om meer Ze doet het goed Ze doet het goed Ze werkt elke avond hard om me een goed gevoel te geven Ze zei dat ik me geen zorgen moest maken En er is geen enkel probleem te zien Ik zei dat ik haar alles zou geven Dat haar kleine hartje begeert Alles wat ze wil Gewoon om haar aan mijn zijde te houden (/ tevreden) Ze doet het goed Ze doet het goed Ze werkt elke avond hard om me een goed gevoel te geven Ze zei dat ik me geen zorgen moest maken En er is geen enkel probleem te zien Als er iets is dat ik leuk vind Het is de manier waarop een vrouw loopt En als er iets is dat ik beter vind Het is de manier waarop ze praat Ze doet het goed Ze doet het goed Ze werkt elke avond hard om me een goed gevoel te geven Ze zei dat ik me geen zorgen moest maken En er is geen enkel probleem te zien Ze doet het goed (8 x)