Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: sneakin suspicion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - sneakin suspicion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sneakin suspicion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sneakin suspicion .

Origineel

(wilko johnson) I jumped up this morning Right out of a dream The front door was wide open And the rain was blowing in from the street The whole house felt empty And I was alone I could hear somebody ringing But I couldn't find my way to the phone I pondered and puzzled Why all this should be I got a sneakin suspicion Someone's putting something over on me Sneakin' suspicion Creeping up inside of me Sneakin' suspicion Just won't let me be - guitar break - I looked for my baby All over in town I've never seen so many women Since the day they closed the factory down Midnight on the river In the light of the flames I'm staring at the water And I'm trying to fit a number to a name Sneakin' suspicion Creeping up inside of me Sneakin' suspicion Just won't let me be

 

Vertaling

(wilko johnson) Ik sprong vanmorgen op Recht uit een droom De voordeur stond wijd open En de regen kwam vanaf de straat binnen Het hele huis voelde leeg aan En ik was alleen Ik kon iemand horen rinkelen Maar ik kon de weg naar de telefoon niet vinden Ik dacht na en verbaasde me Waarom dit allemaal zou moeten zijn Ik heb een stiekem vermoeden Iemand geeft me iets Sluipend vermoeden Kruipend in mij Sluipend vermoeden Laat me gewoon niet zijn - gitaar pauze - Ik zocht mijn baby Overal in de stad Ik heb nog nooit zoveel vrouwen gezien Sinds de dag dat ze de fabriek hebben gesloten Middernacht op de rivier In het licht van de vlammen Ik staar naar het water En ik probeer een nummer bij een naam te passen Sluipend vermoeden Kruipend in mij Sluipend vermoeden Laat me gewoon niet zijn