Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: talk to me baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - talk to me baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talk to me baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talk to me baby .

Origineel

Talked to my baby on the telephone, she said Stop what you're doing ande on home I can't hold on I can't hold on I get a real good feeling Talking to you on the phone She said daddy, don't you worry, don't you cry You know I love you baby, said you're my heart's desire I can't hold on I can't hold on I get a real good feeling Talking to you on the phone [Guitar solo] She said, daddy don't you worry, don't you cry You know I love you baby, said you're my heart's desire I can't hold on I can't hold on I get a real good feeling Talking to you on the phone Talk to me baby Talk to me baby Talk to me baby Talk to me baby I get a real good feeling Talking to you on the phone [Guitar solo]

 

Vertaling

Ik heb met mijn baby aan de telefoon gepraat, zei ze Stop met wat je thuis doet Ik kan het niet volhouden Ik kan het niet volhouden Ik krijg een heel goed gevoel Ik praat met je aan de telefoon Ze zei papa, maak je geen zorgen, huil niet Je weet dat ik van je hou schat, zei dat je mijn hartewens bent Ik kan het niet volhouden Ik kan het niet volhouden Ik krijg een heel goed gevoel Ik praat met je aan de telefoon [Gitaar solo] Ze zei: papa maak je geen zorgen, huil niet Je weet dat ik van je hou schat, zei dat je mijn hartewens bent Ik kan het niet volhouden Ik kan het niet volhouden Ik krijg een heel goed gevoel Ik praat met je aan de telefoon Praat met me schat Praat met me schat Praat met me schat Praat met me schat Ik krijg een heel goed gevoel Ik praat met je aan de telefoon [Gitaar solo]