Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: things get better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - things get better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things get better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things get better .

Origineel

You can bring joy Like i never had I'm gonna' be right near you As long as i can That's why I can be lonely But you can be found And i ain't lonely baby You're always around That's why [Chorus] Things get better baby When I'm with you Things get better baby When I'm with you [Guitar solo] I can't live without you I know that you're mine I can't lose this feeling You stay on my mind That's why [Chorus repeat to fade]

 

Vertaling

Je kunt vreugde brengen Zoals ik nooit heb gehad Ik zal vlak bij je zijn Zolang ik kan Dat is waarom Ik kan eenzaam zijn Maar je kunt gevonden worden En ik ben geen eenzame baby Je bent er altijd Dat is waarom [Refrein] Het wordt beter schat Als ik bij jou ben Het wordt beter schat Als ik bij jou ben [Gitaar solo] Ik kan niet zonder jou leven Ik weet dat je van mij bent Ik kan dit gevoel niet verliezen Je blijft in mijn gedachten Dat is waarom [Refrein herhalen om te vervagen]