Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: time the devil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - time the devil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time the devil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time the devil .

Origineel

(wilko johnson) Hard time going down I just hangin' 'round Sweet thing good love Thats all I'm thinking of Time and the devil is gonna bring me everything I need Well I don't have to worry, oh no About the love or the money, oh no Time and the devil is gonna bring it all home to me No woman no cash No place to crash Clock strike midnight I feel quite alright Time and the devil is gonna bring me everything I need Well I don't have to worry, oh no About the love or the money, oh no Time and the devil is gonna bring it all home to me - guitar break - What's this I see Looking over at me Just like I said Got my breakfast brought to the bed Time and the devil is gonna bring me everything I need Well I don't have to worry, oh no About the love or the money, oh no Time and the devil is gonna bring it all home to me - guitar solo -

 

Vertaling

(wilko johnson) Moeilijke tijd om naar beneden te gaan Ik hang gewoon rond Lief ding, goede liefde Dat is alles waar ik aan denk Tijd en de duivel brengen me alles wat ik nodig heb Nou, ik hoef me geen zorgen te maken, oh nee Over de liefde of het geld, oh nee Tijd en de duivel brengen het allemaal bij mij thuis Geen vrouw, geen geld Geen plek om te crashen Klok slaat middernacht Ik voel me best goed Tijd en de duivel brengen me alles wat ik nodig heb Nou, ik hoef me geen zorgen te maken, oh nee Over de liefde of het geld, oh nee Tijd en de duivel brengen het allemaal bij mij thuis - gitaar pauze - Wat is dit zie ik Ik kijk naar me Precies zoals ik zei Ik heb mijn ontbijt naar het bed gebracht Tijd en de duivel brengen me alles wat ik nodig heb Nou, ik hoef me geen zorgen te maken, oh nee Over de liefde of het geld, oh nee Tijd en de duivel brengen het allemaal bij mij thuis - gitaar solo -