Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: violent love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - violent love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van violent love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals violent love .

Origineel

I want to make violent love To you by the moon above I want to make violent love to you I want to kiss every night And hold and hug you tight I want to make violent love to you I don't want to be frantic I don't want to cramp your style You're driving me into a panic You almost drive me wild I want to make whoopee too And have a little fun with you I want to make violent love to you - solo - I don't want to be frantic I don't want to cramp your style You're driving me into a panic You almost drive me wild I want to make whoopee too And have a little fun with you I want to make violent love to you

 

Vertaling

Ik wil gewelddadige liefde bedrijven Aan jou bij de maan hierboven Ik wil gewelddadige liefde met je bedrijven Ik wil elke avond zoenen En houd je stevig vast Ik wil gewelddadige liefde met je bedrijven Ik wil niet gek zijn Ik wil je stijl niet verkrampen Je maakt me in paniek Je maakt me bijna gek Ik wil ook whoopee maken En heb een beetje plezier met jou Ik wil gewelddadige liefde met je bedrijven - solo - Ik wil niet gek zijn Ik wil je stijl niet verkrampen Je maakt me in paniek Je maakt me bijna gek Ik wil ook whoopee maken En heb een beetje plezier met jou Ik wil gewelddadige liefde met je bedrijven