Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr feelgood Songtekst: watch your step

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr feelgood - watch your step ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van watch your step? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr feelgood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr feelgood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals watch your step .

Origineel

You better take it easy baby Before you go away You keep me worried And you get yours one day Watch your step Watch your step Watch your step Watch your step Keep your eyes wide open 'Cause you'll be hurtin' down inside You better leave me all your money Before you go away Don't think I'm falling for it All I gotta say is Watch your step Watch your step Watch your step Watch your step 'Cause when you take your love from me Be full of misery I'm gonna miss your loving every night Get myself together I'm gonna be alright Watch your step Watch your step Watch your step Watch your step When you sneak up by my side I'm gonna say 'go somewhere and hide'

 

Vertaling

Je kunt het maar beter rustig aan doen schat Voordat je weggaat Je maakt me bezorgd En op een dag krijg je de jouwe Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Houd je ogen wijd open Omdat je van binnen pijn zult doen Je kunt me beter al je geld geven Voordat je weggaat Denk niet dat ik ervoor val Alles wat ik moet zeggen is Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Omdat je je liefde van me afneemt Wees vol ellende Ik zal je liefde elke avond missen Kom bij elkaar het komt wel goed met me Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Kijk uit waar je loopt Als je langs mijn zijde sluipt Ik ga zeggen 'ga ergens heen en verstop je'