Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr john Songtekst: getaway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr john - getaway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van getaway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals getaway .

Origineel

Strung out on thrills, livin' wild On a crooked road Wearing a cockeyed smile Never cared where I'd been Only that I'd see you again I was always ready to make a play Loved you so, made a getaway Dues I paid, was my greatest sin Will I ever see you again? See you again See you again No eyes hang In a burnt out hell Padded dungeon Jailhouse cell Tried to break us Al we did was bend A love that will never end Will never end Will never end

 

Vertaling

Opgewonden door spanning, wild levend Op een scheve weg Met een scheve glimlach Het kon me nooit schelen waar ik was geweest Alleen dat ik je weer zou zien Ik stond altijd klaar om een ??toneelstuk te maken Ik hield zo van je, maakte een ontsnapping Rechten die ik betaalde, was mijn grootste zonde Zal ik je ooit weer zien? Tot ziens Tot ziens Geen ogen hangen In een uitgebrande hel Gevoerde kerker Gevangeniscel Probeerde ons te breken Alles wat we deden was buigen Een liefde die nooit zal eindigen Zal nooit eindigen Zal nooit eindigen