Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr john Songtekst: locked down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr john - locked down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van locked down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals locked down .

Origineel

Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Lived reckless so long Justice system bust me wrong Future stressed out like a rubber check Don't be jeffing out the side of your neck Dealin' from the bottom of the deck Might make it home to the projects Don't point no finger at me like you do Know three of them is pointing back at you Locked down, locked down! Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Long way from home, walking through a storm Big yard survival keep me strong Face I see in that old mirror Too foggy and it ain't gettin' no clearer Overcoat me like mess hall rations Too much for the population Don't point no finger at me like you do Know three of them is pointing back at you Locked down, locked down! Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah I felt invisible everybody The price of deathe too cheap Robbed and stole in the gap Popped with a stray cap Like I cornered rat What you all know 'bout that? Don't point no finger at me like you do Know three of them is pointing back at you Locked down, locked down! Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah Ah, ah, ah, ah

 

Vertaling

AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah Zo lang roekeloos geleefd Rechtssysteem maakt me fout Toekomst gestrest als een rubberen cheque Spreek niet uit de zijkant van je nek Dealin 'vanaf de onderkant van het dek Zou de projecten kunnen bereiken Richt geen vinger naar mij zoals jij Weet dat drie van hen naar je terug wijzen Vergrendeld, vergrendeld! AH ah ah ah AH ah ah ah Lang ver van huis, wandelen door een storm Overleven in de grote tuin houdt me sterk Gezicht zie ik in die oude spiegel Te mistig en het wordt niet duidelijker Overjas me als rantsoen van de eetzaal Te veel voor de bevolking Richt geen vinger naar mij zoals jij Weet dat drie van hen naar je terug wijzen Vergrendeld, vergrendeld! AH ah ah ah AH ah ah ah Ik voelde me onzichtbaar iedereen De prijs van deathe te goedkoop Beroofd en gestolen in de opening Popped met een verdwaalde dop Alsof ik de rat in het nauw gedreven heb Wat weten jullie daar allemaal van? Richt geen vinger naar mij zoals jij Weet dat drie van hen naar je terug wijzen Vergrendeld, vergrendeld! AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah AH ah ah ah