Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dr kucho Songtekst: can t stop playing makes me high

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dr kucho - can t stop playing makes me high ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t stop playing makes me high? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dr kucho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dr kucho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t stop playing makes me high .

Origineel

Hey doctor I'm here today Because I'm having a problem I can't stop touching myself Do you wanna watch? Can't stop That's becoming a problem Can't stop Can't stop Hey doctor I'm here today Because I'm having a problem I can't stop touching myself Do you wanna watch? Can't stop That's becoming a problem Can't stop Can't stop

 

Vertaling

Hey dokter Ik ben hier vandaag. Omdat ik een probleem heb. Ik kan niet stoppen met mezelf aan te raken. Wil je kijken? Ik kan niet stoppen. Dat wordt een probleem. Ik kan niet stoppen. Ik kan niet stoppen. Hé dokter. Ik ben hier vandaag Omdat ik een probleem heb. Ik kan niet stoppen met mezelf aan te raken. Wil je kijken? Ik kan niet stoppen. Dat wordt een probleem. Ik kan niet stoppen. Ik kan niet stoppen.