Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: draco rosa Songtekst: cruzando puertas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: draco rosa - cruzando puertas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cruzando puertas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van draco rosa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van draco rosa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cruzando puertas .

Origineel

Voy cruzando puertas tras de ti Amor, ¿por qué quiero yo, así? Porque se que nos buscamos Voy pisando pasos que ya di ¿Dónde estás? Te busco Sólo encuentro un lugar de piedra y silencio Voy cruzando puertas tras de ti Voy cruzando puertas tras de ti La oscuridad Invita a la inexperiencia Amiga y enemiga, es un animal Que alimentarás hasta el fin ¿Dónde estas?, te busco Sólo encuentro un lugar de piedra y silencio Tu cuerpo acecha tras las sombras Tu cuerpo laberinto eterno Encubre, peligro y misterio ¿Dónde estás? Te busco Donde estas te busco, yo te busco y no te encuentro Un lugar de piedra y silencio Tu cuerpo acecha tras las sombras Tu cuerpo laberinto eterno Cubre, peligro y misterio Peligro y misterio

 

Vertaling

Ik loop door deuren na jou Liefde, waarom wil ik zo? Omdat ik weet dat we naar elkaar op zoek zijn Ik stap op stappen die ik al genomen heb Waar ben je? Ik ben op zoek naar jou. Ik vind alleen een plaats van steen en stilte Ik loop door deuren na jou Ik loop door deuren na jou De duisternis Nodigt onervarenheid uit Vriend en vijand, het is een dier Dat je zal voeden tot het einde Waar ben je, ik ben op zoek naar jou Ik vind alleen een plaats van steen en stilte Je lichaam schuilt in de schaduwen Je lichaam eeuwige labyrint Verborgenheid, gevaar en mysterie Waar ben je? Ik ben op zoek naar jou. Waar ben je ik zoek je, ik zoek je en ik kan je niet vinden Een plaats van steen en stilte Je lichaam schuilt in de schaduwen Je lichaam eeuwige labyrint Dekking, gevaar en mysterie Gevaar en mysterie