Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drag on Songtekst: memory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drag on - memory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van memory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drag on! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drag on en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals memory .

Origineel

I'm walking on the dark ice of the North The end of my journey is near Every step is a wound While dust is my death bed The white sun Is touching me Freezing my blood My pale face The world goes away I'm walking on the red snow of the East I can see monstrous shapes under the ice Wriggling in paroxysm of pain In agony, madness and rage Memory is already - dead Future dead - as well Faith without - good deeds The old world - is gone Our life is bound to die Death's chill Will get me Will freeze my blood Will suck my face Will throw me down I'm walking in the dead woods of the South No one has won The holy earth is dying Asleep under the whip of ice Helpless and naked Our memory is bound to die

 

Vertaling

Ik loop op het donkere ijs van het Noorden Het einde van mijn reis is nabij Elke stap is een wond Terwijl stof mijn sterfbed is De witte zon Raakt me Bevriest mijn bloed Mijn bleke gezicht De wereld gaat weg Ik loop op de rode sneeuw van het Oosten Ik zie monsterlijke vormen onder het ijs Kronkelend in paroxysme van pijn In doodsangst, waanzin en woede Het geheugen is al - dood Toekomst dood - ook Geloof zonder - goede daden De oude wereld - is verdwenen Ons leven is gebonden om te sterven De kilte van de dood Zal me krijgen Zal mijn bloed bevriezen Zal mijn gezicht zuigen Zal me neerwerpen Ik loop in de dode bossen van het zuiden Niemand heeft gewonnen De heilige aarde is stervende In slaap onder de zweep van ijs Hulpeloos en naakt Onze herinnering is gebonden te sterven