Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dragonette Songtekst: black limousine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dragonette - black limousine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black limousine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dragonette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dragonette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black limousine .

Origineel

He told me I was worth it and he took out his wallet He had a nice top, a wrist watch And how do you call it, evening jacket He bought me this, I wanted pink But I took red instead, that's all they had And his phone rang and he said I'm sorry baby, you caught me at a bad time I'm entertaining a woman with taste and a girl with true ambition But I would really love the two of us to talk And I got in a black limousine And I don't care much for the money But you spend it on me In the back of your black limousine We got the time for a little bit of luxury You're paying for mypany, babe When you're paying for mypany, babe When you're paying for mypany, babe Cash, last I checked I was overdraft Spend more money than I guess I have What do I do about that? It's too bad But I get by, I got a car waiting outside He's paying for the pictures and taking me for a ride There's those things you have to pay for There's things you get for free It doesn't cost a fortune When the fortune pays for me Cause I'm a woman with taste And a girl with true ambition I guess I rather like the feeling Of the leather in a moving car I mean in a black limousine I don't care much for the money But you spend it on me In the back of a black limousine We got the time for a little bit of luxury You're paying for mypany, hey When you're paying for mypany, hey When you're paying for mypany, hey I know you gotta live some, honey I know you got a table for two Full of confidence and money Find out what it could do It's true, your looks are passable Cool, you're unattachable too I'm a natural catch for a chap to be sat In the back of a black limousine I don't care much for the money But you spend it on me In the back of your black limousine We got the time for a little bit of luxury You're paying for mypany, babe When you're paying for mypany, babe When you're paying for mypany, babe

 

Vertaling

Hij vertelde me dat ik het waard was en haalde zijn portemonnee tevoorschijn Hij had een mooie top, een polshorloge En hoe noem je dat, avondjas Hij heeft dit voor me gekocht, ik wilde roze Maar in plaats daarvan nam ik rood, dat was alles wat ze hadden En zijn telefoon ging over en hij zei Het spijt me schat, je hebt me op een slecht moment betrapt Ik vermaak een vrouw met smaak en een meisje met echte ambitie Maar ik zou heel graag met ons tweeën willen praten En ik stapte in een zwarte limousine En ik geef niet veel om het geld Maar je geeft het aan mij uit Achterin je zwarte limousine We hebben tijd voor een beetje luxe Je betaalt voor mypany, schat Als je voor mypany betaalt, schat Als je voor mypany betaalt, schat Cash, de laatste keer dat ik controleerde dat ik rood stond Geef meer geld uit dan ik denk dat ik heb Wat moet ik daaraan doen? Het is jammer Maar ik kom langs, ik heb een auto buiten staan ??wachten Hij betaalt voor de foto's en neemt me mee voor een ritje Er zijn dingen waar je voor moet betalen Er zijn dingen die je gratis krijgt Het kost geen fortuin Als het fortuin voor mij betaalt Omdat ik een vrouw met smaak ben En een meisje met echte ambitie Ik denk dat ik het gevoel wel leuk vind Van het leer in een rijdende auto Ik bedoel in een zwarte limousine Ik geef niet veel om het geld Maar je geeft het aan mij uit Achterin een zwarte limousine We hebben tijd voor een beetje luxe Je betaalt voor mypany, hé Als je voor mypany betaalt, hé Als je voor mypany betaalt, hé Ik weet dat je wat moet leven, schat Ik weet dat je een tafel voor twee hebt Vol vertrouwen en geld Ontdek wat het zou kunnen doen Het is waar, je uiterlijk is redelijk Cool, jij bent ook onbereikbaar Ik ben een natuurlijke vangst voor een kerel om te zitten Achterin een zwarte limousine Ik geef niet veel om het geld Maar je geeft het aan mij uit Achterin je zwarte limousine We hebben tijd voor een beetje luxe Je betaalt voor mypany, schat Als je voor mypany betaalt, schat Als je voor mypany betaalt, schat