Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dragonette Songtekst: you please me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dragonette - you please me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you please me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dragonette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dragonette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you please me .

Origineel

I wake up I'm all alone In my room Glad you're gone Alone is just the way I wanna be Someone's waking up with you Someone pretty, someone who you'll do that thing to That you did to me It's the only thing that I want lately I don't miss yourpany I just want those hands on me To touch the places underneath You can keep me out of your sight, that's alright You can keep me out of your mind, even though I know we're done you keep on turning me on At night time when it's dark outside I go to where I know you're hiding Look up at your window from the street You're up there, with somebody Finally getting over me You got something up there that I need It's the only thing that I've been missing I don't want your conversation Come outside here for a second Pay me some of your attention You can keep me out of your sight, that's alright You can keep me out of your mind, even though I know we're done you keep on turning me on You can keep me out of your sight, that's alright You can keep me out of your mind, even though I know we're done you keep on turning me on Maybe I want one more kiss Shouldn't I get one more wish? Couldn't I just have you back for one more go around The track? It's easy, believe me It's easy, you please me It's easy (You keep on turning me on) You please me (You keep on turning me on) It's easy (You keep on turning me on) You please me (You keep on turning me on) You can keep me out of your sight that's alright (You keep on turning me on) You can keep me out of your mind that's alright (You keep on turning me on) You can keep me out of your sight that's alright (You keep on turning me on) You can keep me out of your mind that's alright (You keep on turning me on) (etc)

 

Vertaling

Ik word wakker, ik ben helemaal alleen In mijn kamer Blij dat je weg bent Alleen is precies zoals ik wil zijn Iemand wordt wakker met jou Iemand mooi, iemand met wie je dat ding gaat doen Dat heb je me aangedaan Het is het enige dat ik de laatste tijd wil Ik mis je bedrijf niet Ik wil gewoon die handen op me hebben Om de plaatsen eronder aan te raken Je kunt me uit het zicht houden, dat is oké Je kunt me wel uit je gedachten houden, ook al Ik weet dat we klaar zijn, je blijft me opwinden 'S Nachts als het buiten donker is Ik ga naar waar ik weet dat je je verstopt Kijk vanaf de straat naar je raam Je bent daarboven, met iemand Eindelijk over me heen Je hebt daarboven iets dat ik nodig heb Het is het enige dat ik heb gemist Ik wil je gesprek niet Kom even hier buiten Geef me wat aandacht Je kunt me uit het zicht houden, dat is oké Je kunt me wel uit je gedachten houden, ook al Ik weet dat we klaar zijn, je blijft me opwinden Je kunt me uit het zicht houden, dat is oké Je kunt me wel uit je gedachten houden, ook al Ik weet dat we klaar zijn, je blijft me opwinden Misschien wil ik nog een kus Moet ik niet nog een wens krijgen? Kan ik je niet nog een keer terugbrengen Het spoor? Het is gemakkelijk, geloof me Het is gemakkelijk, je bevalt me Het is makkelijk (Je blijft me opwinden) Je bevalt me (Je blijft me opwinden) Het is makkelijk (Je blijft me opwinden) Je bevalt me (Je blijft me opwinden) Je kunt me uit het zicht houden, dat is goed (Je blijft me opwinden) Je kunt me uit je gedachten houden, dat is goed (Je blijft me opwinden) Je kunt me uit het zicht houden, dat is goed (Je blijft me opwinden) Je kunt me uit je gedachten houden, dat is goed (Je blijft me opwinden) (enzovoort)