Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dragonland Songtekst: a last farewell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dragonland - a last farewell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a last farewell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dragonland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dragonland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a last farewell .

Origineel

[Music: Holmlid, Magnusson , Lyrics: Magnusson, Heidgert] "To leave someone you love deeply without hope of ever seeing each other again, can tear the hardest heart apart. But sometimes you must act unselfish and do what you feel you have to, even if it bears against you...life is not always fair" [Solo: O.M, N.M] The time hase for me To ride on towards the ivory plains But don't you shed no tears now Someday i mighte home again I'd give you the moon and sun If you'd stay with me If i gave you the world Would you stay here by my side? But i might return again Oh, please stay with me I must follow the call of my king Oh, stay with me My land has now burned down Blackened soil is all that now remains The ashes of my home All that was just slips through my hands As i gaze into the fire Loneliness sets in As the flames fades away You're disappering from my reach I have to go Let mee and ride by your side My love, my only one My love, my only one Heartbreaking melody, enveloped in tragedy Tears are falling, my destiny's calling In our darkest hour, oh, never say goodbye A song for our last farewell, our last farewell For you i write these words, a song of our last farewell I know i won'te home again, a last farewell Heartbreaking melody, enveloped in tragedy This is our final farewell, our last farewell...

 

Vertaling

[Muziek: Holmlid, Magnusson, Lyrics: Magnusson, Heidgert] 'Om iemand van wie je houdt diep te laten zonder hoop elkaar ooit weer te zien, kan het hardste hart uit elkaar scheuren. Maar soms moet je onzelfzuchtig handelen en doen wat je voelt je moet, ook al is het tegen je ... het leven is niet altijd eerlijk " [Solo: O.M, N.M] De tijd voor mij Doorrijden richting de ivoren vlakten Maar laat nu geen tranen vallen Op een dag ga ik weer naar huis Ik zou je de maan en de zon geven Als je bij me wilt blijven Als ik je de wereld zou geven Zou je hier aan mijn zijde blijven? Maar misschien kom ik weer terug Oh, blijf alsjeblieft bij me Ik moet de oproep van mijn koning volgen Oh, blijf bij me Mijn land is nu afgebrand Zwartgeblakerde grond is het enige dat nu overblijft De as van mijn huis Het enige dat gewoon door mijn handen glipte Terwijl ik in het vuur staar Eenzaamheid begint Als de vlammen verdwijnen Je verdwijnt uit mijn bereik ik moet gaan Laat me mee en rijd aan je zijde Mijn liefste, mijn enige Mijn liefste, mijn enige Hartverscheurende melodie, gehuld in een tragedie De tranen vallen, mijn bestemming roept In ons donkerste uur, oh, neem nooit afscheid Een lied voor ons laatste afscheid, ons laatste afscheid Voor jou schrijf ik deze woorden, een lied van ons laatste afscheid Ik weet dat ik weer thuis ben, een laatste afscheid Hartverscheurende melodie, gehuld in een tragedie Dit is ons laatste afscheid, ons laatste afscheid ...