Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drain s t h Songtekst: mind over body

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drain s t h - mind over body ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mind over body? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drain s t h! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drain s t h en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mind over body .

Origineel

Turn inside yourself, ease your mind Turn inside yourself, release your mind My body's alive, but I'm not inside And I see broken pictures, floating body over...mine Floating high What I only wanted was to fly Turn inside yourself, ease your mind Turn inside yourself, release your mind Saw into your eyes, and death itself has been denied And I see pictures coming clear See your body next to...mine Floating high All I ever wanted was to fly And I see pictures come alive Broken faces, twisted smiles I've seen enough and close my eyes Can not live and can not die... Mind floating high, all I ever wanted was to fly

 

Vertaling

Keer in jezelf, laat je geest los Keer in jezelf, laat je geest los Mijn lichaam leeft, maar ik zit er niet in En ik zie gebroken beelden, zwevend lichaam boven...het mijne Zwevend hoog Wat ik alleen maar wilde was vliegen Keer in jezelf, laat je geest los Keer in jezelf, laat je geest los Zag in je ogen, en de dood zelf is verloochend En ik zie beelden duidelijk worden Zie je lichaam naast...het mijne Hoog zwevend Alles wat ik ooit wilde was vliegen En ik zie foto's tot leven komen Gebroken gezichten, verdraaide glimlachen Ik heb genoeg gezien en sluit mijn ogen Kan niet leven en kan niet sterven... Geest zweeft hoog, alles wat ik ooit wilde was om te vliegen