Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drake bell Songtekst: don t preach

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drake bell - don t preach ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t preach? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drake bell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drake bell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t preach .

Origineel

You're drillin' a hole in my ceiling Too bad it won't rain You're slippin' without any feeling So don't you complain Sorry doesn't make it okay Cause I'm the one that paid your way Sorry doesn't make it okay Cause I'm the one that paid your way Don't preach I can't believe what you said How you live, how you laugh, how you love You took my money away Made me sleep on the floor that I've had But I don't care anyway Cause I laugh when you cry Do you think you would die if I said Don't preach You say that I suck...

 

Vertaling

Je boort een gat in mijn plafond Jammer dat het niet gaat regenen You're slippin' without any feeling Dus klaag niet Sorry maakt het niet goed Want ik ben degene die jouw weg betaald Sorry doesn't make it okay Omdat ik degene ben die jouw weg heeft betaald Preek niet Ik kan niet geloven wat je zei. Hoe je leeft, hoe je lacht, hoe je liefhebt Je nam mijn geld weg Liet me slapen op de vloer die ik had Maar het kan me toch niet schelen Want ik lach als jij huilt Denk je dat je zou sterven als ik zei preek niet Je zegt dat ik zuig...