Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drake Songtekst: god's plan

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drake - god's plan ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god's plan? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god's plan .

Origineel

Yeah they wishin' and wishin' and wishin' and wishin'. They wishin' on me, yuh. I been movin' calm, don't start no trouble with me. Tryna keep it peaceful is a struggle for me. Don't pull up at 6 am to cuddle with me. You know how I like it when you lovin' on me. I don't wanna die for them to miss me. Guess I see the things that they wishin' on me. Hope I got some brothers that outlive me. They gon' tell the story, shit was different with me. God's plan, God's plan. I hold back, sometimes I won't, yuh. I feel good, sometimes I don't, ay, don't. I finessed down Weston Road, ay, 'nessed. Might go down a G. O. D. , yeah, wait. I go hard on Southside G, yuh, wait. I make sure that north-side eat. And still. Bad things. It's a lot of bad things. That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin'. They wishin' on me. Bad things. It's a lot of bad things. That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin'. They wishin' on me. Yuh, ay, ay. She say, "Do you love me? " I tell her, "Only partly". I only love Mahbed and my momma, I'm sorry. Fifty dub, I even got it tatted on me. 81, they'll bring the crashers to the party. And you know me. Turn the O2 into the O3, dog. Without 40, Oli, there would be no me. Imagine if I never met the broskies. God's plan, God's plan. I can't do this on my own, ay, no, ay. Someone watchin' this shit close, yep, close. I've been me since Scarlett Road, ay, road, ay. Might go down as G. O. D. , yeah, wait. I go hard on Southside G, ay, wait. I make sure that north-side eat, yuh. And still. Bad things. It's a lot of bad things. That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin'. They wishin' on me. Yeah, yeah. Bad things. It's a lot of bad things. That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin'. They wishin' on me. Yeah

 

Vertaling

Ja, ze wensen en wensen en wensen. Ze wensen mij, ja. Ik heb me rustig gehouden, maak geen problemen met mij. Proberen om het rustig te houden is een strijd voor mij. Kom niet om 6 uur 's morgens om met me te knuffelen. Je weet hoe ik het vind als je me liefhebt. Ik wil niet sterven zodat ze me missen. Ik denk dat ik de dingen zie die ze me toewensen. Ik hoop dat ik broers heb die langer leven dan ik. Ze zullen het verhaal vertellen, shit was anders met mij. God's plan, God's plan. Ik hou me in, soms ook niet, yuh. Ik voel me goed, soms ook niet, ay, don't. Ik heb Weston Road afgezocht, ja, afgezocht. Might go down a G.O.D. , yeah, wacht. Ik ga hard op Southside G, yuh, wacht. Ik zorg ervoor dat de noord-kant eten. En nog steeds. Slechte dingen. Het is een heleboel slechte dingen. Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen. Ze wensen het mij toe. Slechte dingen. Het zijn een heleboel slechte dingen. Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen. Ze wensen het mij toe. Yuh, ay, ay. Ze zegt, "Hou je van me? "Ik zeg tegen haar, "Slechts gedeeltelijk". Ik hou alleen van Mahbed en mijn moeder, het spijt me. Vijftig dub, ik heb het zelfs op me laten tatoeëren. 81, ze brengen de indringers naar het feest. En je kent me. Verander de O2 in de O3, dog. Zonder 40, Oli, zou ik er niet zijn. Stel je voor dat ik de broeders nooit ontmoet had. God's plan, God's plan. Ik kan dit niet in mijn eentje, ay, nee, ay. Iemand moet deze shit van dichtbij bekijken, yep, dichtbij. Ik ben mezelf sinds Scarlett Road, ay, road, ay. Zou kunnen gaan als G.O.D. , ja, wacht. Ik ga hard op Southside G, ay, wacht. Ik zorg ervoor dat de noord-kant eten, yuh. En nog steeds. Slechte dingen. Het is een heleboel slechte dingen. Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen. Ze wensen het mij toe. Ja, ja. Slechte dingen. Het zijn een heleboel slechte dingen. Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen. Ze wensen het mij toe. Ja.