Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Drake Songtekst: Gods Plan

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Drake - Gods Plan ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Gods Plan? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Drake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Drake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Gods Plan .

Origineel

Yeah they wishin' and wishin' and wishin' and wishin' They wishin' on me, yuh I been movin' calm, don't start no trouble with me Tryna keep it peaceful is a struggle for me Don’t pull up at 6 AM to cuddle with me You know how I like it when you lovin' on me I don’t wanna die for them to miss me Yes I see the things that they wishin' on me Hope I got some brothers that outlive me They gon' tell the story, shit was different with me God's plan, God's plan I hold back, sometimes I won't, yuh I feel good, sometimes I don't, ay, don't I finessed down Weston Road, ay, 'nessed Might go down a G.O.D., yeah, wait I go hard on Southside G, yuh, Way I make sure that north-side eat And still Bad things It's a lot of bad things That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin' They wishin' on me Bad things It's a lot of bad things That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin' They wishin' on me Yuh, ay, ay She say, "Do you love me?" I tell her, "Only partly" I only love my bed and my momma, I'm sorry Fifty Dub, I even got it tatted on me 81, they'll bring the crashers to the party And you know me Turn the O2 into the O3, dog Without 40, Oli', there'd would be no me Imagine if I never met the broskies God's plan, God's plan I can't do this on my own, ay, no, ay Someone watchin' this shit close, yep, close I've been me since Scarlett Road, ay, road, ay Might go down as G.O.D., yeah, wait I go hard on Southside G, ay, Way I make sure that north-side eat, yuh And still Bad things It's a lot of bad things That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin' They wishin' on me Yeah, yeah Bad things It's a lot of bad things That they wishin' and wishin' and wishin' and wishin' They wishin' on me Yeah

 

Vertaling

Ja, ze wensen en wensen en wensen en wensen Ze wensen me, jij Ik ben kalm geworden, begin geen problemen met mij Tryna houd het rustig, het is een worsteling voor mij Trek niet om 6 uur op om met me te knuffelen Je weet hoe ik het leuk vind als je van me houdt Ik wil niet doodgaan als ze me missen Ja, ik zie de dingen die ze op mij wensen Ik hoop dat ik een paar broers heb die me overleven Ze vertellen het verhaal, shit was anders met mij Gods plan, Gods plan Ik hou me terug, soms doe ik dat niet, yuh Ik voel me goed, soms doe ik dat niet Ik finyed naar beneden Weston Road, ay, 'nessed Zou een GOD kunnen ondergaan, ja, wacht Ik ga hard aan Southside G, yuh, Way Ik zorg ervoor dat het noorden eten En toch Slechte dingen Het zijn veel slechte dingen Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen Ze wensen mij Slechte dingen Het zijn veel slechte dingen Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen Ze wensen mij Yuh, ay, ay Ze zegt: "Houd je van me?" Ik zeg tegen haar: "Slechts ten dele" Ik hou alleen van mijn bed en mijn moeder, sorry Vijftig Dub, ik heb het zelfs op me laten tatted 81, ze brengen de crashers naar het feest En je kent mij Draai de O2 in de O3, hond Zonder 40, Oli ', zou ik niet zijn Stel je voor dat ik de brochies nooit heb ontmoet Gods plan, Gods plan Ik kan dit alleen niet doen, ay, nee, ay Iemand die deze shit in de gaten houdt, yep, close Ik ben ik sinds Scarlett Road, ay, road, ay Misschien zou ik als GOD ten onder gaan, ja, wacht Ik ga hard aan Southside G, ay, Way Ik zorg ervoor dat het noorden eet, yuh En toch Slechte dingen Het zijn veel slechte dingen Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen Ze wensen mij Jaaa Jaaa Slechte dingen Het zijn veel slechte dingen Dat ze wensen en wensen en wensen en wensen Ze wensen mij Ja