Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drake Songtekst: i get lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drake - i get lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i get lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i get lonely .

Origineel

[Verse 1] Waited on you for so long Too many days since January I'm still sitting here alone We should've did this already Said I got a email today Kind of thought that you forgot about me But I wanna hit you back to say Just like you, I get lonely [Chorus] Baby, I could really get to know you Take my time and show you Don't tell anybody what we do When I get lonely Take me to another place where I'll be Face to face, just you and me with no rules Just like you, I get lonely too Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely too Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely [Verse 2] Ready for us to get it on Ain't got a love to call steady Hope it ain't like that for long I'll be your friend if you let me Don't wanna come on strong 'Cause too many people wanna get me But you know I do what I gotta do Just like you, I get lonely [Chorus] Baby, I could really get to know you Take my time and show you Don't tell anybody what we do When I get lonely Take me to another place where I'll be Face to face, just you and me with no rules Just like you, I get lonely too Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely too Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely Ha, ha, ha, ha, ha, ha Ha, ha, ha, ha, ha, ha I get lonely too Ha, ha, ha, ha, ha, ha Ha, ha, ha, ha, ha, ha Baby, I could really get to know you Take my time and show you Don't tell anybody what we do When I get lonely Take me to another place where I'll be Face to face, just you and me with no rules Just like you, I get lonely too Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely too Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely [Outro] I get lonely I get lonely Just like you

 

Vertaling

[Verse 1] Ik heb zo lang op je gewacht Teveel dagen sinds januari Ik zit hier nog steeds alleen We should've done this already Said I got a email today Ik dacht dat je me vergeten was. Maar ik wil je terugbellen om te zeggen Net als jij, word ik eenzaam [refrein] Schatje, ik zou je echt kunnen leren kennen Take my time and show you Don't tell anybody what we do When Ik word eenzaam Neem me mee naar een andere plek waar ik zal zijn Van aangezicht tot aangezicht, alleen jij en ik zonder regels Net als jij, word ik ook eenzaam Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Net als jij, word ik ook eenzaam Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Net als jij, I get lonely [Verse 2] Ready for us to get it on Ain't got a love to call steady Hope it ain't like that for long I'll be your friend if you let me Don't wanna come on strong 'Cause too many people wanna get me Maar je weet dat ik doe wat ik moet doen Just like you, I get lonely [Chorus] Baby, I could really get to know you Take my time and show you Don't tell anybody what we do When I get lonely Neem me mee naar een andere plek waar ik zal zijn Van aangezicht tot aangezicht, alleen jij en ik zonder regels Net als jij, word ik ook eenzaam Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Net als jij, word ik ook eenzaam Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely Ha, ha, ha, ha, ha, ha Ha, ha, ha, ha, ha, ha I get lonely too Ha, ha, ha, ha, ha, ha Ha, ha, ha, ha, ha, ha Baby, I could really get to know you Take my time and show you Don't tell anybody what we do When I get lonely Neem me mee naar een andere plek waar ik zal zijn Van aangezicht tot aangezicht, alleen jij en ik zonder regels Net als jij, word ik ook eenzaam Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Net als jij, word ik ook eenzaam Ooh, ooh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Just like you, I get lonely [Outro] I get lonely I get lonely Just like you