Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drakkar Songtekst: wings of fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drakkar - wings of fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wings of fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drakkar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drakkar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wings of fire .

Origineel

Standing here, in the dark of my room Once again, I am thinking of you I will miss all the jokes and the smiles Are you now in a place that you like? Strugglin' you did spend all your life Now is time to rest, all pain has died You have gone away from us, heading for a better life Beyond this crazy time [chorus] Farewell my friend, this is my goodbye Fly away tonight on a pair of wings of fire We will meet again, on the other side In the heart are the words I can't find Hail to you, this is all I can say I don't know if you can hear my song Watch me please from the heaven above Reach the second star, the second to the right Straight ahead you sail, 'till the morning light Far beyond this world you go, heading for a better life Where all is good and quiet [chorus]

 

Vertaling

Ik sta hier, in het donker van mijn kamer Denk ik weer aan jou. Ik zal alle grappen en glimlachen missen. Ben je nu op een plek die je bevalt? Strugglin' heb je je hele leven doorgebracht Nu is het tijd om te rusten, alle pijn is verdwenen Je bent van ons weggegaan, op weg naar een beter leven Voorbij deze gekke tijd [refrein] Vaarwel mijn vriend, dit is mijn afscheid Vlieg vanavond weg op een paar vleugels van vuur We zullen elkaar weerzien, aan de andere kant In het hart zijn de woorden die ik niet kan vinden Heil aan jou, dit is alles wat ik kan zeggen Ik weet niet of je mijn lied kunt horen Kijk naar mij, alsjeblieft, vanuit de hemel daarboven Bereik de tweede ster, de tweede naar rechts Rechtdoor vaar je, tot het ochtendgloren Ver voorbij deze wereld ga je, op weg naar een beter leven Waar alles goed en rustig is [refrein]