Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drama Songtekst: tipper love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drama - tipper love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tipper love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tipper love .

Origineel

I, I know that you've been holding that bag for me Yes, she spoils me like I'm a baby And she holds nothing back from me So on? nights, I'm her baby Shes pushing her body like a glock Making that tick go tock (yep) She twist at twelve, down to the ground And she doin it all night long for the boys She do it nice and low But just for the boy Two free songs But just for the boy I call her boomerang When she doing her thang She throw it, then she bring it right back It's her and patrone, all night long But just for the boy I get tipper love Spent so much, that the girls just show me love now She show me tipper love Spent so much that I only pull out dubs now She show me tipper love I ain't saying I'm a freak, but I gotta see her face Twice a week now She show me tipper love She don't mind, even if I come thru at night time She give me tipper love She give me tipper love Soon as I walk in this (motha, Fu*ka) You already know that I'm the (motha, Fu*ka) I'm looking at her booty like (motha, Fu*ka) Them haters lookin at me like, you (motha, Fu*ka) Shes pushing her little body like a glock Making that tick go tock (yep) She twist at twelve, down to the ground And she doin it all for the boys She do it nice and low But just for the boy She give me two free songs But just for the boy I call her boomerang When she doing her thang She throw it, then she bring it right back It's her and patrone, all night long But just for the boy I get tipper love Spent so much, that the girls just show me love now She show me tipper love Spent so much that I only pull out dubs now She show me tipper love I ain't saying I'm a freak, but I gotta see her face Twice a week now She show me tipper love She don't mind, even if I come thru at night time She give me tipper love She give me tipper love

 

Vertaling

Ik, ik weet dat je die zak voor me hebt vastgehouden Ja, ze verwent me alsof ik een baby ben En ze houdt niets voor me achter Dus op nachten, ben ik haar baby Shes pushing her body like a glock Making that tick go tock (yep) She twist at twelve, down to the ground And she doin it all night long for the boys She do it nice and low Maar alleen voor de jongen Two free songs Maar alleen voor de jongen I call her boomerang When she doing her thang She throw it, then she bring it right back It's her and patrone, all night long But just for the boy krijg ik tipper liefde Ik heb zoveel uitgegeven, dat de meisjes me nu alleen liefde tonen She show me tipper love Ik heb zoveel uitgegeven dat ik nu alleen nog maar dubs neem She show me tipper love Ik zeg niet dat ik een freak ben, maar ik moet haar gezicht zien Twice a week now She show me tipper love Ze vindt het niet erg, zelfs niet als ik 's nachts langskom She give me tipper love She give me tipper love Zodra ik in deze (motha, Fu*ka) loop Je weet al dat ik de (motha, Fu*ka) ben I'm looking at her booty like (motha, Fu*ka) Die haters kijken me aan alsof jij (motha, Fu*ka) Shes pushing her little body like a glock Making that tick go tock (yep) She twist at twelve, down to the ground And she doin it all for the boys She do it nice and low But just for the boy She give me two free songs But just for the boy I call her boomerang When she doing her thang She throw it, then she bring it right back It's her and patrone, all night long But just for the boy krijg ik tipper liefde Ik heb zoveel uitgegeven, dat de meisjes me nu alleen liefde tonen She show me tipper love Ik heb zoveel uitgegeven dat ik nu alleen nog maar dubs neem She show me tipper love Ik zeg niet dat ik een freak ben, maar ik moet haar gezicht zien Twice a week now She show me tipper love Ze vindt het niet erg, zelfs niet als ik 's nachts langskom She give me tipper love She give me tipper love