Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drawn from bees Songtekst: the sky is falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drawn from bees - the sky is falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the sky is falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drawn from bees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drawn from bees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the sky is falling .

Origineel

The sky is falling down on me And Im injured The world is waking up to see That Im broken Oh As the day begins to end You might find yourself a friend And Im alone The sky is falling down on me And Im broken The world is folding under me And Im aching Oh The sky is falling down Keep it up, you know its nothing Oh

 

Vertaling

De lucht valt op me neer En ik ben gewond De wereld wordt wakker om te zien Dat ik kapot ben Oh Als de dag begint te eindigen Misschien vind je jezelf een vriend En ik ben alleen De lucht valt op me neer En ik ben gebroken De wereld vouwt onder mij En ik heb pijn Oh De lucht valt naar beneden Ga zo door, je weet dat het niets is Oh