Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dream theater Songtekst: disappear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dream theater - disappear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disappear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dream theater! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dream theater en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disappear .

Origineel

Why, tell me the reasons why Try, still I don't understand Will I ever feel this again Blue sky, I'll meet you in the end Free them, free the memories of you Free me, and rest 'til I'm with you A day like today My whole world has been changed Nothing you say Will help ease my pain Turn, I'll turn this slowly round Burn, burn to feel alive again She, she'd want me to move one See me, this place I still belong Give chase, to find more than I have found And face, this time now on my own Days disappear And my world keeps changing I feel you here And it keeps me sane

 

Vertaling

Waarom, vertel me de redenen waarom Probeer, ik begrijp het nog steeds niet Zal ik dit ooit nog voelen Blauwe hemel, ik zal je op het einde ontmoeten Bevrijd ze, bevrijd de herinneringen aan jou Bevrijd me, en rust tot ik bij jou ben Een dag als vandaag Mijn hele wereld is veranderd Niets wat je zegt zal mijn pijn verzachten Draai, ik zal dit langzaam omdraaien Brand, brand om me weer levend te voelen Zij, zij zou willen dat ik een stap verder ging Zie mij, deze plek waar ik nog steeds thuishoor Achtervolgen, om meer te vinden dan ik heb gevonden En gezicht, deze keer nu op mijn eigen Dagen verdwijnen En mijn wereld blijft veranderen Ik voel je hier En het houdt me gezond