Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dreamgirls Songtekst: effie sing my song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dreamgirls - effie sing my song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van effie sing my song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dreamgirls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dreamgirls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals effie sing my song .

Origineel

C.C. EFFIE, IT'S BEEN ALL THESE YEARS YOU HAVENT EVEN SAID, "HELLO." I'M YOUR BROTHER, EFFIE, SAY, "HELLO." COME ON, EFFIE, YOU KNOW I'M SORRY I SHOULD HAVE COME BEFORE TODAY HOLD ME IS ALL I HAVE TO SAY EFFIE YOU'VE ALWAYS BEEN THE BABY C.C. BUT I'M TRYING TO CHANGE EFFIE AND SO AM I BOTH IT'S TAKEN ALL THESE YEARS TO BE FREE EFFIE OF LOVING THAT MAN C.C. FINDING MYSELF BOTH AND GETTING A HOLD OF THE ANGER IN ME C.C EFFIE, I HAVE A SONG AND ONLY YOU CAN SING IT THE WAY IT SHOULD BE EFFIE I'VE WAITED SO LONG TO HEAR YOU SAY THAT TO ME SAY IT AGAIN! SAY IT AGAIN! C.C. EFFIE, SING MY SONG THE WAY IT SHOULD BE!

 

Vertaling

C.C.. EFFIE, HET IS AL DIE JAREN GELEDEN DAT JE NIET EENS "HALLO" HEBT GEZEGD. IK BEN JE BROER, EFFIE, ZEG "HALLO." KOM OP, EFFIE, JE WEET DAT HET ME SPIJT IK HAD EERDER MOETEN KOMEN DAN VANDAAG. HOU ME VAST, DAT IS ALLES WAT IK TE ZEGGEN HEB. EFFIE JE BENT ALTIJD DE BABY GEWEEST. C.C. MAAR IK PROBEER TE VERANDEREN. EFFIE EN IK OOK. BEIDE HET HEEFT AL DIE JAREN GEDUURD OM VRIJ TE ZIJN. EFFIE VAN HET HOUDEN VAN DIE MAN C.C. MEZELF TE VINDEN BOTH EN GREEP TE KRIJGEN OP DE WOEDE IN MIJ C.C EFFIE, IK HEB EEN LIEDJE EN ALLEEN JIJ KAN HET ZINGEN ZOALS HET MOET ZIJN EFFIE IK HEB ZO LANG GEWACHT OM JE DAT TEGEN ME TE HOREN ZEGGEN. ZEG HET NOG EENS! ZEG HET NOG EENS! C.C. EFFIE, ZING MIJN LIED ZOALS HET HOORT!