Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dreezy Songtekst: close to you remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dreezy - close to you remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close to you remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dreezy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dreezy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close to you remix .

Origineel

I just wanna take away the pressure I knew you were special when I met you Hate the way you bottle your confessions I wait for you, I gotta know, I gotta know Who you, who you, are And you ain't gotta worry when you with me I vibe with your mental because you get me And whenever you want me, you can hit me I'll be there in a minute boy I'm tryna get close to you, to you, oh oh Anything you want, I got it In my feelings, boy, I'm so about you I just wanna get to know your body Baby anything goes When I'm tryna get close to you, to you Yeah, yeah, yeah Oh na, na, na Oh na, na Oh na, na, na Na I just wanna make this a win win baby So tell me is you out or is you in baby We might just end up sharing skin babies Siamese twins baby I wanna get close to you, oh, woah-oah, oh-oh-oh Ah, alright, oh Baby I think we done talked enough Hit some of this kush and take this cup Baby I ain't tryna make love You know that I'm a thug (Tryna fuck) So what's up with you? What's up with you? All I know, oh girl Anything you want, I got it In my feelings, boy, I'm so about you I just wanna get to know your body Baby anything goes When I'm tryna get close to you, to you Yeah, yeah, yeah Oh na, na, na Oh na, na Oh na, na, na Na Said I was through with niggas but I really want him His swagger got me falling like a leaf in autumn And I don't give a damn about his baby momma He always on my mind, I think I'm 'bout to call him It might not last forever but it speed the healin' This ain't the same with him, I get a better feeling Don't care 'bout what they say, it ain't nobody's business I said I wouldn't fall, I guess you got me slippin' I'm tryna get close to you, yeah I'm tryna get close to you, to you, yeah yeah yeah Oh na, na, na Oh na, na, na Anything you want, I got it In my feelings, boy, I'm so about you I just wanna get to know your body Baby anything goes When I'm tryna get close to you, to you Yeah, yeah, yeah Oh na, na, na Oh na, na, na Oh na, na, na Oh, na, na, na

 

Vertaling

Ik wil gewoon de druk wegnemen Ik wist dat je speciaal was toen ik je ontmoette Haat de manier waarop je je bekentenissen bottelt Ik wacht op je, ik moet het weten, ik moet het weten Wie je bent, wie je bent En je hoeft je geen zorgen te maken als je bij mij bent Ik vibe met je mentale omdat je me snapt En wanneer je me wilt, kun je me slaan Ik ben er zo Ik probeer dichtbij je te komen, bij jou, oh oh Alles wat je wilt, ik heb het In mijn gevoel, jongen, ik ben zo over jou Ik wil gewoon je lichaam leren kennen Baby alles mag Als ik probeer dicht bij je te komen, bij jou Ja, ja, ja Oh na, na, na Oh na, na Oh na, na, na Na Ik wil er gewoon een win win baby van maken Dus vertel me, ben je uit of ben je een baby? Misschien delen we gewoon huidbabys Siamese tweeling baby Ik wil dicht bij je komen, oh, woah-oah, oh-oh-oh Ah, oke, oh Schatje, ik denk dat we genoeg gepraat hebben Raak wat van deze kush en pak deze beker Schatje, ik probeer de liefde niet te bedrijven Je weet dat ik een misdadiger ben (Tryna fuck) Hoe is het met jou? Wat is er met jou? Alles wat ik weet, oh meid Alles wat je wilt, ik heb het In mijn gevoel, jongen, ik ben zo over jou Ik wil gewoon je lichaam leren kennen Baby alles mag Als ik probeer dicht bij je te komen, bij jou Ja, ja, ja Oh na, na, na Oh na, na Oh na, na, na Na Zei dat ik klaar was met provence, maar ik wil hem echt Zijn branie zorgde ervoor dat ik in de herfst als een blad viel En het kan me niets schelen van zijn babymamma Hij is altijd in mijn gedachten, ik denk dat ik hem ga bellen Het duurt misschien niet voor altijd, maar het versnelt de genezing Dit is niet hetzelfde bij hem, ik krijg een beter gevoel Maakt niet uit wat ze zeggen, het zijn niemands zaken Ik zei dat ik niet zou vallen, ik denk dat je me laat slippen Ik probeer dichtbij je te komen, ja Ik probeer dichtbij je te komen, bij jou, ja ja ja Oh na, na, na Oh na, na, na Alles wat je wilt, ik heb het In mijn gevoel, jongen, ik ben zo over jou Ik wil gewoon je lichaam leren kennen Baby alles mag Als ik probeer dicht bij je te komen, bij jou Ja, ja, ja Oh na, na, na Oh na, na, na Oh na, na, na Oh, na, na, na