Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drew seeley Songtekst: sensual groove

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drew seeley - sensual groove ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sensual groove? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drew seeley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drew seeley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sensual groove .

Origineel

Just thought that you should know girl I want to get to know you And I just couldn't let you pass me by No,no Don't be alarmed Cause I want harm ya Something drew me to ya You must know that you got a sexy crazy style Girl I like the way you move You got a sensual groove I didn't catch your name (I'm Drew) And maybe if you game Got a couple things in store for you Just say goodnight to your group Girl what you drinking If it's cool I was thinking really wanna leave with you And is it like that Let me know I like the way you move You got a sensual groove I like the way you move You got a sensual groove (And can I break it down) Baby this just is how I see You know just what I mean I like the way you move You got a sensual groove I like the way you move You got a sensual groove I like the way you move You got a sensual groove Sensual Groove

 

Vertaling

Ik dacht gewoon dat je meisje zou moeten kennen ik wil je leren kennen En ik kon je gewoon niet aan me voorbij laten gaan Nee nee Wees niet ongerust Omdat ik je kwaad wil doen Iets trok me naar je toe Je moet weten dat je een sexy gekke stijl hebt Meisje, ik hou van de manier waarop je beweegt Je hebt een sensuele groove Ik heb je naam niet verstaan (Ik ben Drew) En misschien als je aan het gamen bent Ik heb een paar dingen voor je in petto Zeg gewoon welterusten tegen je groep Meisje wat je drinkt Als het cool is Ik dacht echt met je mee te willen gaan En is het zo Laat het me weten ik houd van de manier waarop je beweegt Je hebt een sensuele groove ik houd van de manier waarop je beweegt Je hebt een sensuele groove (En kan ik het opsplitsen) Schat, dit is gewoon hoe ik het zie Je weet precies wat ik bedoel ik houd van de manier waarop je beweegt Je hebt een sensuele groove ik houd van de manier waarop je beweegt Je hebt een sensuele groove ik houd van de manier waarop je beweegt Je hebt een sensuele groove Sensual Groove