Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dri Songtekst: i d k y

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dri - i d k y ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i d k y? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i d k y .

Origineel

Look into my eyes Tell me what you see Amplified starlight Pure energy You cringe from my power Go home and take a shower I am intelligent life You are less Look into my heart Tell me what you feel Pain and agony From a horrid ordeal Flee from my sadness Finding no gladness I can handle it, okay You really can't Look into my mind Tell me what you think Of the mange and madness Of a missing link You stiffen and turn sour Descending from my tower You fall and turn away You are mine

 

Vertaling

Kijk in mijn ogen Vertel me wat je ziet Versterkt sterrenlicht Pure energie Je krimpt ineen van mijn kracht Ga naar huis en neem een douche Ik ben intelligent leven Jij bent minder Kijk in mijn hart Vertel me wat je voelt Pijn en kwelling Van een afschuwelijke beproeving Vlucht van mijn verdriet Geen blijdschap vinden Ik kan het aan, oké Dat kan je echt niet Kijk in mijn gedachten Vertel me wat je denkt Van de schurft en de waanzin Van een ontbrekende schakel Je verstijft en wordt zuur Afdalend van mijn toren Je valt en keert je af Je bent van mij