Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dri Songtekst: running around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dri - running around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running around .

Origineel

On the run and on the right track On the run and I'm never coming back On the run and on the right track On the run and I'm never coming back I'm running from what I might be From Society From myself and everyone wants to help You can't I'm running around with my head cut off Trying to make believe I'm not On the run and on the right track On the run and I'm never coming back On the run and on the right track On the run and I'm never coming back Trying so hard to keep to my yard Running circles around the block Running and wondering whether or not I can stop I can't stop

 

Vertaling

Op de vlucht en op de goede weg Op de vlucht en ik kom nooit meer terug Op de vlucht en op de goede weg Op de vlucht en ik kom nooit meer terug Ik ben op de vlucht voor wat ik zou kunnen zijn Van de maatschappij Van mezelf en iedereen wil helpen Maar dat kan niet. Ik loop rond met mijn hoofd afgesneden Ik probeer te geloven dat ik dat niet ben Op de vlucht en op de goede weg Op de vlucht en ik kom nooit meer terug Op de vlucht en op de goede weg Op de vlucht en ik kom nooit meer terug Ik probeer zo hard om op mijn erf te blijven Rondjes rennen om het blok Rennen en me afvragen of ik wel of niet ik kan stoppen Ik kan niet stoppen.