Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drive by truckers Songtekst: goode’s field road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drive by truckers - goode’s field road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goode’s field road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drive by truckers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drive by truckers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goode’s field road .

Origineel

Honey, take care of the children Make them do as they're told I got a meeting in the morning Down at the end of the Goode's Field Road Nothing much for a man in my position A man like me won't last too long in prison And all them friends down at Police Department Will act like they never had anything to do with me I started out down at the junk yard Taking orders from a moron And a man my size don't like taking orders From anyone Then I bought myself an old beat-up wrecker And built an empire with my labor, brains, and sweat But it's hard to make an honest living And a man takes any help he gets Nothing much for a man in my position A second mortgage and three college kids' tuition And all them friends that I helped along the way Will act like they never had anything to do with me Will act like they never had anything to do with me But you and me, we had us some good times And I've always been a family man deep down Ain't much a believer for hired work from "out of state" But they'll be asking questions when I'm found They'll be asking questions when I'm found Honey, take care of the children Pay the house off when the salvage yard gets sold And you don't know nothing when the insurance man asks questions 'Bout what went down at the Goode's Field Road 'Bout what went down 'Bout what went down 'Bout what went down at the Goode's Field Road

 

Vertaling

Schat, zorg voor de kinderen. Laat ze doen wat ze gezegd wordt. Ik heb een vergadering in de ochtend. Aan het eind van de Goode's Field Road. Niet veel voor een man in mijn positie. Een man als ik zal het niet lang volhouden in de gevangenis. En al die vrienden bij de politie zullen doen alsof ze nooit iets met mij te maken hebben gehad. Ik begon op de schroothoop Bevelen opvolgend van een idioot En een man van mijn grootte houdt er niet van om orders op te volgen van wie dan ook. Toen kocht ik mezelf een oude sloopauto En bouwde een imperium met mijn werk, hersens en zweet Maar het is moeilijk om een eerlijk leven te leiden En een man neemt elke hulp aan die hij krijgt Niet veel voor een man in mijn positie. Een tweede hypotheek en het collegegeld van drie schoolkinderen En al die vrienden die ik op weg hielp zullen doen alsof ze nooit iets met mij te maken hadden Ze zullen doen alsof ze nooit iets met mij te maken hadden Maar jij en ik, we hebben goede tijden gehad En ik ben diep van binnen altijd een familieman geweest Ik geloof niet zo in ingehuurd werk van buiten de staat. Maar ze zullen vragen stellen als ik gevonden word Ze zullen vragen stellen als ik gevonden word Schat, zorg voor de kinderen Betaal het huis af als de schroothoop wordt verkocht En je weet niets als de verzekeringsman vragen stelt Over wat er gebeurde op Goode's Field Road Over wat er gebeurde Over wat er gebeurde Over wat er gebeurde op Goode's Field Road