Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drive by truckers Songtekst: late for church

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drive by truckers - late for church ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van late for church? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drive by truckers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drive by truckers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals late for church .

Origineel

Late for church again Never seem to be on time Hear the bells as they peal through the holler Doesn't sound like a friend of mine A hundred eyes turn as I enter Face burnin' as I walk past pews I can tell they think I'm a sinner Hear them whisper while I'm watching my shoes Only seat left is right up front I'm not a bit surprised Back is soft but the seat is hard Why can't they get it right? Reverend Bob is pointin' his finger Mom and Dad follow every last word All this hollerin' makes me wonder Does a whispered prayer get heard? Reverend Bob is preachin' out thunder Fire and brimstone pouring down Me, I'm wondering what's for dinner Waitin' for 12 o'clock to come round Everybody's got their own Heaven They all find it their own way I am an angel Music by Drive-by Truckers

 

Vertaling

Weer te laat voor de kerk Ik lijk nooit op tijd te zijn Ik hoor de klokken luiden in de kerk. Klinkt niet als een vriend van mij Honderd ogen draaien als ik binnenkom Face burnin' as I walk past pews Ik kan zien dat ze denken dat ik een zondaar ben. Hoor ze fluisteren terwijl ik naar mijn schoenen kijk De enige stoel die over is, is helemaal vooraan Ik ben niet een beetje verrast De rugleuning is zacht maar de zitting is hard Waarom kunnen ze het niet goed doen? Eerwaarde Bob wijst met zijn vinger Mam en Pap volgen elk woord Al dit geschreeuw doet me afvragen Wordt een gefluisterd gebed wel gehoord? Eerwaarde Bob preekt als een donderslag bij heldere hemel. Vuur en zwavel stromen naar beneden Ik vraag me af wat er te eten is. Wachtend tot het 12 uur is Iedereen heeft z'n eigen hemel Ze vinden het allemaal op hun eigen manier Ik ben een engel Muziek van Drive-by Truckers