Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drivin n cryin Songtekst: check your tears at the door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drivin n cryin - check your tears at the door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van check your tears at the door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drivin n cryin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drivin n cryin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals check your tears at the door .

Origineel

All my friends are crying, but do they cry for me? For I'm standing at the pearly gates, With centuries ahead of me Don't cry for me I'm happy, I'm finally back home I talked to Houdini yesterday And my father's father's mom Oh I'm back home, so check your tears at the door Oh I'm back home, so check your.. The morning in the morning, sulking in the afternoon Just pick up your head and laugh so hard It echoes around the globe 'Cause I'm not coming back, but someday you'll be here So I'll just wait as they waited for me And we'll sing that song and cheer Oh I'm back home, so check your tears at the door Oh I'm back home, so check your... It's the little things that I remember best Not the holidays or the ways in the days That you walked by my door But sitting in front of the TV holding hands Sitting in the kitchen making all of our plans Whoa Whoa Whoa. I've got so much to learn here Don't worry about me I'm fine Just check your tears at the door When you leave, and get on with your life Oh I'm back home, so check your tears at the door Oh I'm back home, so check your tears at the door Stop tugging on my soul, and check your Tears at the door

 

Vertaling

Al mijn vrienden huilen, maar huilen ze ook om mij? Want ik sta voor de parelachtige poorten, met nog eeuwen voor me Huil niet om mij. Ik ben gelukkig. Ik ben eindelijk weer thuis. Ik heb gisteren met Houdini gesproken. En de moeder van mijn vaders vader. Oh ik ben weer thuis, dus laat je tranen maar achter bij de deur Oh ik ben weer thuis, dus controleer je... De ochtend in de ochtend, mokken in de middag Til gewoon je hoofd op en lach zo hard Het galmt over de hele wereld 'Cause I'm not coming back, but someday you'll be here Dus ik zal gewoon wachten zoals zij op mij wachtten And we'll sing that song and cheer Oh ik ben weer thuis, dus check je tranen bij de deur Oh ik ben weer thuis, dus check je... Het zijn de kleine dingen die ik me het best herinner Niet de vakanties of de manieren in de dagen Dat je langs mijn deur liep Maar zittend voor de TV, hand in hand Zittend in de keuken al onze plannen makend Whoa Whoa Whoa. Ik heb zoveel te leren hier Maak je geen zorgen over mij ik ben in orde Check je tranen bij de deur Wanneer je weggaat, en ga verder met je leven Oh ik ben weer thuis, dus check je tranen bij de deur Oh I'm back home, so check your tears at the door Stop met aan mijn ziel te trekken, en check je Tranen bij de deur