Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: drop n harmony Songtekst: my friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: drop n harmony - my friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van drop n harmony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van drop n harmony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my friend .

Origineel

verse 1 Whenever I'm feeling down and out you always know just how to make me smile whenever I think I've lost my way you tell me something sweet that makes my day thank you for the long walks and the long talks you've helped me through so much and I promise you this my friend I will be there for you honey until the end hook I don't know what tomorrow brings but rest assured you can count on me whatever tangled webs we weave hand in hand it's you and me together we'll face our fears we'll shed our tears whatever comes what may my friend I'll be there verse 2 Now isn't funny how many times people have said that we're two of a kind and how we both do those silly things where only you and I know what it means I've placed all my trust in you for sticking by side no matter win or lose gray or blue you're my bestest friend until the end repeat hook bridge When that heart of yours gets lonely I'll be there all you have to do is call on me and I'll be there (don't be afraid, never be afraid) when at times you think you're helpless I promise you this my friend hook 2x ad-libs I don't know what tomorrow brings rest assured you can count on me my friend through the thick and thin beginning to end heartaches and pain sunshine and rain I'll be there my friend what ever comes may yeah..... just be there for me for you I will bleed the high road or low road I'll crawl on my knees darling friend together hand in hand until the end oh we'll face our fears oh yes we will whatever comes what may baby I'll be there....

 

Vertaling

vers 1 Wanneer ik me down en buitengesloten voel weet je me altijd te doen glimlachen wanneer ik denk dat ik de weg kwijt ben vertel je me iets liefs dat mijn dag goed maakt dank je voor de lange wandelingen en de lange gesprekken je hebt me door zoveel heen geholpen en ik beloof je dit mijn vriend ik zal er voor je zijn liefje tot het einde haak Ik weet niet wat morgen brengt maar wees gerust je kunt op me rekenen wat voor verwarde webben we ook weven hand in hand is het jij en ik samen zullen we onze angsten onder ogen zien we zullen onze tranen vergieten wat er ook gebeurt mijn vriend ik zal er zijn vers 2 Is het niet grappig hoe vaak mensen hebben gezegd dat we twee van een soort zijn en hoe we allebei van die domme dingen doen waar alleen jij en ik weten wat het betekent Ik heb al mijn vertrouwen in jou gesteld dat je naast me blijft staan of we nu winnen of verliezen grijs of blauw je bent mijn beste vriend tot het einde herhaal haak brug Wanneer dat hart van jou eenzaam wordt zal ik er zijn alles wat je hoeft te doen is me roepen and I'll be there (don't be afraid, never be afraid) wanneer je soms denkt dat je hulpeloos bent Ik beloof je dit mijn vriend haak 2x ad-libs ik weet niet wat morgen brengt wees gerust je kunt op me rekenen mijn vriend door dik en dun begin tot einde hartzeer en pijn zonneschijn en regen Ik zal er zijn mijn vriend wat er ook mag komen... wees er gewoon voor mij voor jou zal ik bloeden the high road or low road ik zal op mijn knieën kruipen lieveling vriend samen hand in hand tot het einde oh we zullen onze angsten onder ogen zien oh ja dat zullen we wat er ook gebeurt, schatje I'll be there....