Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dropline Songtekst: maybe i m the one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dropline - maybe i m the one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe i m the one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dropline! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dropline en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe i m the one .

Origineel

Look at the mercury man in his shoes Talkin' a lot But he's still got the blues Do you like his music? Do you like his music? Say I'd be better if I was like him What kind of stuck up world are you in Keeping it out with an attitude But why Does the sun come over me? But why Do I find it hard to breathe? Maybe I'm the one The one with the attitude And maybe I'm the one It's an honest mistake Look at my head And you tell me it's wrong You give me an answer That doesn't belong Ah well I'm not so foolish I know I'm not so foolish We connect But we can't relate Takin' your sunshine out of my rain Keepin' it out with an attitude But why Does the sun come over me? But why Do I find it hard to breathe? Maybe I'm the one I'm the one with the attitude And maybe I'm the one It's an honest mistake I stare out at the sun There's a cloud hanging over you And maybe I'm the one It's an honest mistake Oh yeah! And I know it hurts When things are not so clear Oh! But why? 'Cause it's not too dark to see But why Do I find it hard to separate you? Why Do I really have to know these things? And why Did I get here? Maybe I'm the one The one with the attitude And maybe I'm the one It's an honest mistake I stare out at the sun There's a cloud hanging over you And maybe I'm the one It's an honest mistake Oh yeah! And I know it hurts When things are not so clear And I'm not the kind to take advantage And I know, I know, I know, I know, I know, I know, I know, I know

 

Vertaling

Kijk naar de kwikman in zijn schoenen Hij praat veel But he's still got the blues Hou je van zijn muziek? Hou je van zijn muziek? Zeggen dat ik beter zou zijn als ik was zoals hij. In wat voor wereld zit jij vast Je houdt je er buiten met een houding Maar waarom komt de zon over me heen? Maar waarom vind ik het moeilijk om te ademen? Misschien ben ik degene Degene met de houding En misschien ben ik degene Het is een eerlijke fout Kijk naar mijn hoofd En je vertelt me dat het verkeerd is Je geeft me een antwoord That doesn't belong Ach ik ben niet zo dom Ik weet dat ik niet zo dom ben We connecten But we can't relate Haal je zonneschijn uit mijn regen Keepin' it out with an attitude Maar waarom komt de zon over mij? Maar waarom Vind ik het moeilijk om te ademen? Misschien ben ik degene Ik ben degene met de houding En misschien ben ik degene Het is een eerlijke vergissing Ik staar naar de zon There's a cloud hanging over you En misschien ben ik degene Het is een eerlijke vergissing Oh yeah! En ik weet dat het pijn doet When things are not so clear Oh! Maar waarom? 'Cause it's not too dark to see Maar waarom Vind ik het moeilijk om je te scheiden? Waarom Moet ik deze dingen echt weten? En waarom ben ik hier gekomen? Maybe I'm the one Degene met de houding En misschien ben ik degene It's an honest mistake Ik staar naar de zon There's a cloud hanging over you En misschien ben ik degene It's an honest mistake Oh yeah! En ik weet dat het pijn doet When things are not so clear En ik ben niet het type dat misbruik maakt En ik weet het, ik weet het, ik weet het, ik weet het, ik weet het, ik weet het, ik weet het